lamies kullanıcısının son içeriği

1. L

SUBARU FORESTER XS

Ynt: SUBARU FORESTER XS yakıtta sıkıntı yok ancak 2.5 turboda bana gereksiz gibi geliyo.. en ideal olan(bana göre) 2.0xs modelleri neticede 156 HP bir kaç alternatif daha buldum , fakat fiyat konusunda pek indirime giden yok ..örn: 34,000 isteyen en son 32,500 diyo.. 30,000 bine bıraksalar...
  2. L

SUBARU FORESTER XS

Ynt: SUBARU FORESTER XS erol bey netice itibariyle subaru kullanacaz.. zaten bu güne kadar hiç az yakan bi aracım olmadı.. söylemesi ayıp bi ara mustang GT 5.0 bile kullandım .. yani anlıycan yakıta taktığım yok.. ancak milleti biliyosun.. adam anlamazki subaruymuş boxer mış.. direk yoruma...
  3. L

SUBARU FORESTER XS

Ynt: SUBARU FORESTER XS erol bey Benzin ve LPG de yakıt durumu nedir . aydınlatırsanız sevinirim..
  4. L

SUBARU FORESTER XS

Ynt: SUBARU FORESTER XS bir konuda daha yardım istiycem... 2006 forester xs bakıyorum.. ancak xs modelide kendi arasında 3 e ayrılmış.. en donanımlı olan hangisidir .. çünkü hepsinin fiyatları farklı.. aynı model araca birisi 37.000 diyo..birisi 32.000 tl diyo.. dolayısı ile alıcı olarak...
  5. L

SUBARU FORESTER XS

Ynt: SUBARU FORESTER XS ilgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim.. LPG konusunda bilende konuşuyo bilmeyende.. yurbo okması LPG verimliliğini düşürürmü.. bazı arkadaşlar turbolu araçlarda LPG. sorun çıkarıyo fiye belirtmişler.. netice itibari ile 2006 xs ler turbosuz olduğu halde 156 HP ...
  6. L

SUBARU FORESTER XS

Ynt: SUBARU FORESTER XS ilgilenip cevap yazdığınız için teşekkür ederim... esasında honda prelude ve accord ex tecrubem olmuştu.. amerikadaki yıllarımda.. ancak benim için yol tutuşu ilk tercih olarak geliyo... tam anlamıyla bir offroad aracı alacak olsam mantık olarak yol tutuşunu çok üst...
  7. L

SUBARU FORESTER XS

MERHABALAR... arkadaşlar land disco td5 , nissan pickup 4x4 ve daha sonrasında landeover deff 2.5 tdi den sonra wv transpoeter.... ve nihayetinde ehlileştim....:-) şimdi ise subaru forester almayı düşünüyorum... offroad merakım biraz kaybolmuş durumda.. sağolsun hüseyin usta(maslak snayii) biraz...
  8. L

BF Goodrich AT - Yokohoma go12; Hangisi ?..

Ynt: BF Goodrich AT - Yokohoma go12; Hangisi ?.. bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
  9. L

Lastik Jant

Ynt: Lastik Jant lastik olarak bu işin uzmanlari bf goodreach öneriyorlar senin bahsettiğin lastiklerin benzerlerini ben kullandim çamur ve karda başarılı ,ancak asvalt ve kuru zeminlerde yol tutuşu zayıf,bır eksiside çok seslı olmaları karar senin.
  10. L

Lastik Jant

Ynt: Lastik Jant 1997 defender imin jantlarını değişmek istiyorum,şu an üzerinde olanlar klasik jantları,disco 1 in jantları olur diyolar fakat çıkmasını bulmak zor,yeniside to much money olduğundan,alternatif olarak ne kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
  11. L

BF Goodrich AT - Yokohoma go12; Hangisi ?..

Ynt: BF Goodrich AT - Yokohoma go12; Hangisi ?.. 1997 def 110 a en yüksek hangi ebat bf kullanabilirim.teşekkürler
  12. L

Hangi Defender

Ynt: Hangi Defender sizin demek istediğinizi anladım ancak araca bi baksanız belki bana daha iyi şakilde yardımcı olabilirsiniz,bide bu netteki fiyatlara göre iyi gibi yada millet uçmuş
  13. L

Hangi Defender

Ynt: Hangi Defender merhaba gezenbilir üyeleri daha 3 günlük aboneyim,daha önce discovery 2 2.5 tdi kullandim,çok memnundum,iş gerekçesiyle satmak zorunda kaldım,daha sonra nissan pıcup rally raid 4x4 aldım kamyonet almamın nedeni haftada bir halden sebze almaya gidiyorum işim icabi,ancak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri