LaVRaSiA kullanıcısının son içeriği

1. L

Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) süpermiş mücahit bey peki gezebilir de var mı fotoğrafları bu gezilerin görmek isterim. ama ben biraz kayboluyorum forumda. bulamıyorum kolay kolay aradığım konuları. birde forum bende çok çok yavaş. zor...
  2. L

Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Ynt: Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER) eifel kulesi çok güzel görünüyor :)
  3. L

Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Çok güzel gezi olmuş. soğuklar başlamadan keyfini çıkarmışsınız yaylanın :D keşke bende gelebilseydim. fotoğraflar çok özendirici. hele gece ateş falan. Birşey merak ettim. başlıkta geleneksel yazıyor...
  4. L

Gerçek Olmuş Bir Kötü Anı, Kıskanç Olan Tüm Kadınlara

Ynt: Gerçek Olmuş Bir Kötü Anı, Kıskanç Olan Tüm Kadınlara Alıntı mı yaşanılan mı? Yaşanılansa şu anda ölüyormusunuz? Allah rahmet eylesin diyemeyeceğim .. Zayıflıkları sevmem.
  5. L

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) ne yazık ki katılamayacağım. ismimi siliyorum 29. sıradan hepinize afiyet olsun. 01- Esra Akeroğlu (eftalya) 02- Sedat Açıl 03- Şebnem yıldırım 04- Cengiz yıldırım 05- Reha Yurdakul 06- Ünal Çelik (unal) 07- Hasan...
  6. L

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Selamlar. Bende gelmek isterim. 01- Esra Akeroğlu (eftalya) 02- Sedat Açıl 03- Ozan Çankaya (aliozanc) 04- Çiğdem Çankaya 05- Reha Yurdakul 06- Ünal çelik (unal) 07- Hasan Çalışkan (Pancarmotorcu) 08- Nalan Karaman...
  7. L

Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Bende bu yoruma ancak talihsiz diyebiliyorum.. Forumda fotoğraflarını paylaşan insanları kendinizce aşağılamışsınız. Bu terbiyesizlikten başka birşey değil.. Keşke yorumlardan çekinmeyip fotoğraflarınızı kaldırmasaydınız da sizin ne kadar mükemmel bir...
  8. L

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Konu bitti ki :D sonuna geldiniz siz. ;D
  9. L

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) http://tr.wikipedia.org/wiki/Kene ;D 8) Asya dersiniz kısaca..
  10. L

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) dünya da uçabilen bir kene türü bulunmamakta. ve hatta hayvandan hayvana da zıplayacak anatomik yapıya sahip değiller yürüyerek tırmanarak ilerlerler.. belki gördükleriniz pire olabilir. ;D ;D Ki pireler...
  11. L

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Avcı değilim. Asla avlanmayacağımda. (yokluk,savaş vs mecbur kalmadıkça) Sivrisinek, karasinek hariç hiçbir canlıyı bilerek öldürmedim. Karınca dahil. Ama et yerim. Avcılara bu kadar atıfta bulunanların pek çoğu gibi. Kasaptan et alınca cinayeti başkası işlediği için...
  12. L

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Sayın Sentor ; Sanırım hobiniz insanlarla alay etmek kendi zekanızca onları küçük düşürmeye çalışmak. Bu hobinizde size iyi eğlenceler diliyorum. Yaş olarak 10lu yaşların henüz sonlarına yaklaştığınız yazılarınızdan anlaşılıyor. Beni anlayabileceğinizi düşünerek...
  13. L

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Sayın Sentor; Güzel Türkçemiz diyorsunuz; Turkce diye yazıyorsunuz :) Türküz.. Forumda Türkçe karakterler çok rahat görüntülenebilmekte :) Kendi söylediğinize tezatsınız. Ayrıca yukarıda xano ne demiş, siz ne cevap vermişsiniz :D Canınız resmen "anlamak...
  14. L

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Cep telefonu ile fotoğraf çekilir. Çekilir çekilmesine ama ne? Yanınıza fotoğraf makinenizi almayı unutmuşsunuzdur ve bir an yakalamanız gerekir. O an çekilir. Kediniz köpeğiniz yada yanlış yazılmış bir sokak tabelası vs. O kadar. daha fazlası olmaz. Fotoğraf...
  15. L

Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Ynt: Kişisel Galeri ( Didem GECEGEZER ) Zaten küçük ekliyorsunuz :) Birde şimdi üzerine koruma yazısı gelmiş. Bu tür eklenen fotoğraflardan malesef keyif almıyorum. İzlenirliği yok, paylaşma duygusu yok... Bu kadar eserlerinizin çalınmasından korkuyorsanız hiç eklemeyin daha iyi. Çünkü bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR