Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Martvili Kanyonu Gürcistan
Şimdi Kutaysiye ben gitmedim.Haritadan baktım 2 seçeneğin var ya Senakiye döneceksin ordan martvili köyü var haritadan incelersen bulursun.Yada Thernali Koni istikameti ama oranın yolunu bilmiyorum sen sen ol anayoldan şaşma iyi gezmeler resim çekmeyide unutma...
Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey
Zevkle birde kıskanarak takip ediyorum sizleri.Sanırım dez avantajım çok uzakta olmak.Sizler birbirinize yakınsınız.Kamuda çalıştığımız içinde her daim izin şansımız olmuyor.Karadenize yolunuz düşer inşallah.Girişte pasaport kontrolu yapacam :)
Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey
Valla bravo çok imrendim.Tam hayalimdeki tatil biçimi.küçüğüme güvenemiyorum.Ama bu yıl var aklımda Hepinizi tebrik ediyorum
Ynt: Arabayla İstanbul-rize-batum-sochi
Kısa bilgi vereyim.Arabayla Batuma geçmende sıkıntı yok.pasaportada gerek yok.ancak rusya gürcistan savaş sırasında rusya sochi kapısını kapamıştı.tam açık olup olmadığını bilmiyorum.direk sochiye gideceksen trabzondan feribotla geçiş yapabilirsin.yok...