lazwegas kullanıcısının son içeriği

1. lazwegas

Martvili Kanyonu Gürcistan

Ynt: Martvili Kanyonu Gürcistan Bütçe sorusu banamı ,kutaysiden dönen abimizemi rizeden günü birlik gidip gelebiliyorsun
  2. lazwegas

Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey 200 gr :) bir demlemeklik yani
  3. lazwegas

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey ÇAYKUR da görev yapıyorum pasaportla alakası yok yani :)
  4. lazwegas

Ynt: Martvili Kanyonu Gürcistan Şimdi Kutaysiye ben gitmedim.Haritadan baktım 2 seçeneğin var ya Senakiye döneceksin ordan martvili köyü var haritadan incelersen bulursun.Yada Thernali Koni istikameti ama oranın yolunu bilmiyorum sen sen ol anayoldan şaşma iyi gezmeler resim çekmeyide unutma...
  5. lazwegas

Ynt: Martvili Kanyonu Gürcistan Martvili Gürcistan
  6. lazwegas

Ynt: Martvili Kanyonu Gürcistan Martvili
  7. lazwegas

Ynt: Martvili Kanyonu Gürcistan Martvili Gürcistan
  8. lazwegas

Martvili Kanyonu forumda acemi olduğum için resim bakalım paylaşabilcekmiyim
  9. lazwegas

Sizce Hangisini Almalıyım

Ynt: Sizce Hangisini Almalıyım aliexpreste daha teferruatlı çadırlar var bakmanı tavsiye ederim
  10. lazwegas

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey Zevkle birde kıskanarak takip ediyorum sizleri.Sanırım dez avantajım çok uzakta olmak.Sizler birbirinize yakınsınız.Kamuda çalıştığımız içinde her daim izin şansımız olmuyor.Karadenize yolunuz düşer inşallah.Girişte pasaport kontrolu yapacam :)
  11. lazwegas

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey Tanımasakta bazen yollarda karşılaşabiliyoruz
  12. lazwegas

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey Tek kelimeyle mükemmel kıskandım sizleri
  13. lazwegas

15 Günlük Doğu Karadeniz Kamp Planlaması

Ynt: 15 Günlük Doğu Karadeniz Kamp Planlaması Rize bilgileri bana ait her konuda yardımcı olmaya çalışırım Rizeliyim
  14. lazwegas

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey Valla bravo çok imrendim.Tam hayalimdeki tatil biçimi.küçüğüme güvenemiyorum.Ama bu yıl var aklımda Hepinizi tebrik ediyorum
  15. lazwegas

Arabayla İstanbul-rize-batum-sochi

Ynt: Arabayla İstanbul-rize-batum-sochi Kısa bilgi vereyim.Arabayla Batuma geçmende sıkıntı yok.pasaportada gerek yok.ancak rusya gürcistan savaş sırasında rusya sochi kapısını kapamıştı.tam açık olup olmadığını bilmiyorum.direk sochiye gideceksen trabzondan feribotla geçiş yapabilirsin.yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri