LEPOPEL kullanıcısının son içeriği

1. L

Jeep Patrıot Manuel 6 Ilerri Şanzıman Yağı Ve Katkısı

jeep patrıot manuel 6 ilerri şanzıman yağı alternatif markalar ve katkısı
  2. L

opel frontera b limitted 3.2

Ynt: opel frontera b limitted 3.2 ben rastlamadım ama belki vardır opel fronteracılar için görülmesi gereken bir site olduğunu düşündüğüm için linkini ekledim http://www.muddyfrontera.co.uk/muddies/GALLERY.html#23
  3. L

İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var bende 2001 cıvarı 3.2 V6 almayı düşünüyorum bu aracın MTV si hakkında net bilgi verebilen olursa sevinirim. GİB ten baktığımda çok yüksek görülüyor doğrumudur?
  4. L

Frontera

Ynt: Frontera lpg li araçların benzin kullanımındaki hataları benzinde belli bir süre kullanıldığında ortadan kalkıyorsa bunun sebebi yanlış lpg ayarlarından kaynaklanmaktadır aracın kendi beyni lpg ayarlarına göre aracın yakıt yönetim sistemini düzenlediği için özellikle soğuk çalıştırmalarda...
  5. L

Bu İlana Dikkat Edelim

Ynt: Bu İlana Dikkat Edelim arkadaşlar sanırım yeni bir uygulama www.tramer org.tr de uygulaması var 2. el araçlarda ön sorgulamayı 5664 e mesaj atarak sigortalar tarafından ödenmiş hasar durumuyla ilgili bilgi alabiliyorsunuz en azından başlangıç için bir fikir verir
  6. L

Satılık - 1996 Model Grand Cherokee 5.2 ZJ

Ynt: Satılık - 1996 Model Grand Cherokee 5.2 ZJ hayırlısı olsun mahsuru yoksa kaça verdiniz söylermisiniz
  7. L

Ynt: Satılık - 1996 Model Grand Cherokee 5.2 ZJ serkan bey özelden msj okuyamadım tekrar gönderirmisiniz
  8. L

Ynt: Satılık - 1996 Model Grand Cherokee 5.2 ZJ serkan bey aracınızı satmadıysanız 2001 model zafira A 1.8 comfort serisi ile takas düşünürmüsünüz.
  9. L

1996 5.2 V8

Ynt: 1996 5.2 V8 uzun yıllar lpg li araç kullanmamdan kaynaklanan tecrübe ile şu noktayı kendimce açıklamak isterim. lpg li araçta yakıt hesaplaması yaparken tankın 0 seviyesinden başlanıp tekrar 0 seviyesine gelinmeli yani araçta lpg bitmeli benzinle istasyona gidilip lpg alınmalı ve km...
  10. L

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu "lepopel" adım mustafa 1965 doğumluyum emekli uçak teknisyeniyim 1996 yılından beri LPG li araçlar kullanmaktayım. arazi araçları özellikle grand cherokee ZJ ilgi alanım. şu an zafira A 1 8 kullanmaktayım.gezmekten hoşlanırım (fırsat buldukça)
  11. L

Atiker ve Grand Cherokee

Ynt: Atiker ve Grand Cherokee bence köklü italyan markalardan seçim yapılmalı yaşadığınız yeri değil gideceğiniz yerlerde de servis ağı düşünülmeli LOVATO bunlardan birisidiir yarışa bütün yarışçılar aynı hizada başlar ama yarış bitince aynı hizada olamazlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri