Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar 5 yıl kadar vıtara 1.6 3 k ve 5 k kullandım manuel 1 yıl kadar ssyangyong actıons sports 4x4 kullandım araçlarmı sattım ve yıne yeni bi vitara 1.6 5k almayı dusunuyorum ama otomatik nıyetım var kısaca abılerımden buyuklerımden vitara 1.6 jlx modelin otomatik şanzumanla ilgili...
herkese iyi akşamlar vitara arka sol akis ihtiyacım var konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa seviniiriim ayrıca aracımın arka diferansiyel yanı dıngıl kırıldı oyle olunca balans yaptıgı ıcın arka sağ akısin dişlerinının ucunda zedelenme olmuş akısı kullanıp kullanmamakta...
MERHABA
Hekese iyi aksamlar orjinal kit kullanmadan vitaramı nasıl yükseltebilirim aslında en fazla arkaları 5 cm önleri 3 cm düşünüyorum ve randıman alabilrmiyim herhangi bi problem yaratırmı teşekkürlerr
Ynt: 94 1,6 vitara jlx şanzuman sesi
Öncelikle MERHABALAR
bende aranıza yeni katıldım herkese iyi akşamlar bende vitara aracımla aynı problemi yaşadım uzun süredir aracıma motor yaptırmadan önce 1.3.5. viteslerde ses geliyodu motor yapıldıktan sonra bu ses sadece 3. viteste gelmeye basşladı...