levent54 kullanıcısının son içeriği

1. levent54

Vitara Otomatik Şanzuman

merhabalar 5 yıl kadar vıtara 1.6 3 k ve 5 k kullandım manuel 1 yıl kadar ssyangyong actıons sports 4x4 kullandım araçlarmı sattım ve yıne yeni bi vitara 1.6 5k almayı dusunuyorum ama otomatik nıyetım var kısaca abılerımden buyuklerımden vitara 1.6 jlx modelin otomatik şanzumanla ilgili...
  2. levent54

vitara arka akis

herkese iyi akşamlar vitara arka sol akis ihtiyacım var konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa seviniiriim ayrıca aracımın arka diferansiyel yanı dıngıl kırıldı oyle olunca balans yaptıgı ıcın arka sağ akısin dişlerinının ucunda zedelenme olmuş akısı kullanıp kullanmamakta...
  3. levent54

vitara yükseltme

Ynt: vitara yükseltme teşekkürler ilhami bey paylaşımınız için
  4. levent54

vitara yükseltme

Ynt: vitara yükseltme teşekkür eederim boluda yaşıyorum konuyla ilgili sizden daha ayrıntılı bilgi almak isterim teşekkürler tekrarr iyi gecelerr
  5. levent54

vitara yükseltme

MERHABA Hekese iyi aksamlar orjinal kit kullanmadan vitaramı nasıl yükseltebilirim aslında en fazla arkaları 5 cm önleri 3 cm düşünüyorum ve randıman alabilrmiyim herhangi bi problem yaratırmı teşekkürlerr
  6. levent54

94 1,6 vitara jlx şanzuman sesi

Ynt: 94 1,6 vitara jlx şanzuman sesi Öncelikle MERHABALAR bende aranıza yeni katıldım herkese iyi akşamlar bende vitara aracımla aynı problemi yaşadım uzun süredir aracıma motor yaptırmadan önce 1.3.5. viteslerde ses geliyodu motor yapıldıktan sonra bu ses sadece 3. viteste gelmeye basşladı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri