Takozla yükseltmenin ne gibi sakıncaları var acaba..?cemafer' Alıntı:merhabalar bostancıda suzuki servisiyim size tavsiyem ofrot yapacaksanız kit takın ama yok ben zevkine yapıp asfaltta gezecekseniz takoz sistemiyle yapabilirsiniz isterseniz telefonumu verim yarın arayın telefonla konuşalım 0532 320 85 35 ;D ;D ;D
Levent bey sanayide Sayar Oto var Mustafa abi, BMW özel servisidir aynı zamanda kendiside bu işlere meraklı ve forum üyesidir.levent54' Alıntı:teşekkür eederim boluda yaşıyorum konuyla ilgili sizden daha ayrıntılı bilgi almak isterim teşekkürler tekrarr iyi gecelerr
ahmet abi , sen bu işin en tecrübelilerindensin. aracı lopezde vs.. bayağı zorluyorsun. parçalar oralarda kırılmıyorsa hiç kırılmaz .arwin' Alıntı:Takozla yükseltmenin ne gibi sakıncaları var acaba..?
Mutlaka bir eksisi vardır ama (en azından fiatı) ben şimdiye kadar bir eksikliğini hissetmedim...Getlerle asfaltta gezmemiz gerektiğini söyleyen dostlardan ben de dezavantajını öğrtenmek istedim....efealtınkut' Alıntı:ahmet abi , sen bu işin en tecrübelilerindensin. aracı lopezde vs.. bayağı zorluyorsun. parçalar oralarda kırılmıyorsa hiç kırılmaz .
peki eksisi nedir getle yükseltmenin. yani kit de şu var , bizde olsa iyi olur dediğin nedir? yani sonuçta kit sadece 3 inch için 900 euro+işçilik get: şasi+kupa+işçilik yarısından daha az . suzuki buluşmasında %50 get % 50 kit di araçlar.
birde sende 16 jant var , bizdeki 1.6 jlx lerde kupa yükseltme yapınca 16 jantta bir sorun olmaz değil mi?
abi senin araç üzerindeki yükseltme , tam nedir? 3 inç şasi ve 1,5 inç kupayı yaptırınca yaptırınca lastik ebatı hariç seninle aynı yüksekliğe gelecekmi araç?arwin' Alıntı:Mutlaka bir eksisi vardır ama (en azından fiatı) ben şimdiye kadar bir eksikliğini hissetmedim...Getlerle asfaltta gezmemiz gerektiğini söyleyen dostlardan ben de dezavantajını öğrtenmek istedim....
Bizdeki 16 jantın amacı fren diskleri biraz daha büyük olduğu için sürtme yapmasın diye konmuştur...Suzuki grubunda 16 jant dezavantajdır aslında lastik alternatifi oldukça azdır ve lastikte daha fazla basınca ihtiyaç vardır...
Lastik ebatı 205/80/16 Federal mt dir...Aracında daha önceden bir oynama yoksa aynı yüksekliğe gelmemesi için bir sebep yoktur...efealtınkut' Alıntı:abi senin araç üzerindeki yükseltme , tam nedir? 3 inç şasi ve 1,5 inç kupayı yaptırınca yaptırınca lastik ebatı hariç seninle aynı yüksekliğe gelecekmi araç?