leylek kullanıcısının son içeriği

1. L

Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları

Ynt: Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları merhabalar.. sizleri ,yerli üretim yapan firmalar hakkında biraz bilgilendirmek isterim..önce ihracat yapan firmalara bir göz atalım.bugün Türkiye de birçok dünya markasına üretim yapan firmalarımız mevcut olup, bazıları t.northface, jack...
  2. L

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi bot tavsiye edilebilir..ancak şansınızda yanınızda olmalı..zira yeni aldıgınız botların garantisi olsada şansınız yoksa yüzde iki şansla hatalı çıkabilir. 1.mutlaka bir veya yarım numara büyük botu tercih edin. 2.hangi faaliyeti daha fazla yapacaksanız ona göre bot seçin...
  3. L

Marmara'da Yeni Doğa Yürüyüş Rotaları

Ynt: Marmara'da Yeni Doğa Yürüyüş Rotaları kanyon giriş..
  4. L

Ynt: Marmara'da Yeni Doğa Yürüyüş Rotaları
  5. L

Ynt: Marmara'da Yeni Doğa Yürüyüş Rotaları gölpazarı ,BİLECİK iline baglıdır..Taraklı ya gelince saga dönüyoruz..
  6. L

Ynt: Marmara'da Yeni Doğa Yürüyüş Rotaları mayıs ayı gölpazarı gezisinden seçme fotolar
  7. L

arkadaslar yazdıgımız yazı neden siliniyor??

bizim yazdıgımız kaldırılıyor.. yeni biryerler ögrensin diyoruz insanlar, ancak ,yirmi yıldır gidilen yerler devamlı gundemde kalıyor..hayret..
  8. L

Ynt: Marmara'da Yeni Doğa Yürüyüş Rotaları guzellikler..
  9. L

Ynt: Marmara'da Yeni Doğa Yürüyüş Rotaları güzelliklerin devamı var..
  10. L

Ynt: Marmara'da Yeni Doğa Yürüyüş Rotaları GÖLPAZARI YENİ ROTA VE FOTOLARI.. İNCİRLİ KÖY FRİG KRAL MEZARI...KASIMLAR KÖYÜ.. KAPILI KAYA BİZANS SUNAGI..
  11. L

Ynt: Marmara'da Yeni Doğa Yürüyüş Rotaları GÖLPAZARI , İSTANBUL lu doga severler tarafından çok fazla bilinmeyen bir ilçemiz..TARAKLI ilçesini defalarca ziyaret edenler olmasına ragmen (bilhassa fotograf severler)...hemen karşısındaki tabelaya(GÖLPAZARI) pek de önem vermemişlerdir...
  12. L

Ynt: Marmara'da Yeni Doğa Yürüyüş Rotaları tanıtıma devam..
  13. L

Ynt: Marmara'da Yeni Doğa Yürüyüş Rotaları
  14. L

Ynt: Marmara'da Yeni Doğa Yürüyüş Rotaları yeni rotalar ve fotolar
  15. L

GÖLPAZARI VE ÇEVRESİ TREKKİNG PARKURLARI.. Sizleri yeni rotalarla tanıştırmak, tarih ve kültürümüzü tanıtmak için..Süreci başlatıyoruz.. Önce bölgemizi sizlere tanıtmak istiyoruz, GÖLPAZARI nın tarihi,HİTİT lerden başlayarak, FRİG,LİDYA,PERS, DOĞU ROMA VE BİZANS tan sonra OSMANLI...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri