Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
odb jscan androidde uygulama ben kullanıyorum bütün jeep modelleri var uygulamada her bir win numarası yani araç için bi ücret ödüyosdun çok bişey değil sonraında lifetime kullanabiliyosun , aynı araçtan bendede var çok işime yarıyor
Ynt: Amarok almak istiyorum fikirleriniz lutfen
üstad 1 yıldır 4 çeker manuelini kullanıyorum gayet memnunun hem yakıt hem vergi hemde rahatlık konusunda bir sıkıntım yok 4x4H 4X4L secenegide mevcut bu arada açada off road modu çok dik kaygan yerlerden inişte açıkcası çok başarılı iniş ve...
Ynt: Volkswagen - Amarok
Evt benimkiside aynı şekilde geçiyro vitesler sert biraz km arttıkca yumuşama olcağını düşünüyorum geri vites konusunda 1 e takıp hareket edip tekrar takmanı tavsiye ederim bu kemikli geçiş sanırım aşırı titreşimde vitesden atmasını engelliyor. :))
bu yol tutuş meselesi arka tarafın kayması vs gibi sıkıntılar yok araçta esp mevcut vede bu kamyonetler arasında konfor açısından asfaltta bunun üstüne yok hepsini deneyin göreceksiniz... Ağır arazi koşullarında yani çok ağır kırıcı offroad yapmıcaksanız bu araç...
ortadaki arazi şanzımanı içersinde bu dediğin zaten bütün 4 çekerlerde mevcut l200 le bi alakası yok l200 de orta şanzımanı direkt olarak boşa çıkarmadan yarı kilitli bi sistem yapmış olabilirler tabi bilmiyorum çokda incelemedim açıkcası l200 dede lsd özelliğini...
üstad 40cm ye gelinceye kadar sendeki lastiklerle bile sıkıntı yok ama artınca artık on tarafını kürüyerek gitmeye çalışıyor ve gidemiyor bu lastiklerle bu kadar bunu yapamıyanda var :))
tabi herkes kendi kullandığı aracın iyi taraflarını biliyordur lakin aracın bu sene kar kış çok test imaknım oldu araçla ilgili sıkıntımolmadı sadece ilk satılırken asfalt lastikleriyle gelmesi dışında :)) konfor sürüş keyfi içerisini genişliği gayet benim için tatmin...
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)
ÜSTAD BENDE ESKİ Bİ LADACI OLARAK ALET SÜPER OLDU özellikle bende şaft ve mafsallar çok sorun yaşamaış idim körüklü bilyalı olması güzel olmuş güle güle binin inşallah
Selam
Bende amarog 4x4 aldım 1 tane 1 aydır kullanıyorum ortalama yakıt tüketimi 10 lt civarı tabi ben eskişehirdeyim ve eskişehirdeki soguk -23 ü görmüş idi havalar ısnınca herhal dahada düşecek gibi geliyor bana.
Ynt: Önemli Duyuru !!!
arkadaşlar selam forumda eski sayılırım ama yeniyim daha dorusu yeni takib etmeye başiladım Bu yasak konusunda özellikle geceleri avcıların bu işi suistimal etmelerinden dolayı, daha doru bir söyleyişle işin suyunu çıkardıkları için konulduğunun düşünüyorum buda kurunun...