lukman kullanıcısının son içeriği

1. lukman

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Dedantörün , tankın çıkışında olması ile ocağın girişinde olması basınç açısından bir fark oluştururmu acaba ? Benim dedantör, 3m borudan sonra ocağın girişinde,dikkatimi çekti sizinki hemen tankın çıkışında. 3m boru geniş alandan çıkan gazın basıncını mı yükseltiyor acaba?
  2. lukman

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Dostum, zaten tank ile ocak arasında 50mbar dedantör var , sorun ,bu dedantörler dayanmıyor bir süre sonra gazın basıncı dedantörün diyaframını patlatıyor. Lpg montajcılarına fikir sordum ama kimse net bir çözüm sunamadı.
  3. lukman

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Dostlar, benim aracım benzinli-lpg li bir araç olduğundan dolayı ayrıca bir tüp taşımamak için, aracın 60lt lik lpg tankını mutfak için kullanıyorum. Ancak, tankın basıncı yüksek olduğundan normal dedantörler dayanmıyor, gazın basıncı dedantörün diyaframını patlatıyor. İçimizde...
  4. lukman

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Dostlar, öncelikle hepinize merhaba. Enerji sistemlerinde şüphesiz, panellerin miktarından tutunda, kalitesi, kablolama ,güneşin pozisyonu vs. bir sürü etkenin en uygun şekilde biraraya gelmesiyle verim artar, dolasıyla sıkıntılarımız azalır. Benim acizane...
  5. lukman

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Zorunlu trafik sigortasının motokaravancılar açısından akla ziyan düzeyde yüksek olması anlaşılır gibi değil. Dostlar, ben ve bir karavancı dostum bu sıkıntımızı gündeme getirme adına Başbakanlık hazine müsteşarlığının web sitesine (şikayetler...
  6. lukman

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah merhameti ile muamele etsin. Yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.
  7. lukman

Satılık Motokaravan

Motokaravanımı satıyorum. Mercedes 313cdi 2000 model , projeli ve motokaravan ruhsatlıdır. Orjinal 145.000 km. Kazası değişeni yoktur. Resimleri, sahibinden.com. 141998885 no lu ilandadır.
  8. lukman

Mutlu Son

Ynt: Mutlu Son Kazasız belasız mutlu geziler temenni ederim.
  9. lukman

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Dostlar, bizler için oldukça önemli bir husus, sonuna kadar maddi manevi destekliyorum. Takipdeyiz.
  10. lukman

Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş Enginciğim merhaba, çalışmanı yeni gördüm. Aracı sattın mı? Sevgiler.
  11. lukman

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Bület usta ellerinize ve yüreğinize sağlık çok şık bir iş oldu.
  12. lukman

Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Büyük geçmiş olsun,gözünüz aydın olsun.
  13. lukman

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Turan bey yeni aracınız hayırlı olsun. İnş. her şey gönlünüzce olur, şimdiden başarılar dilerim.
  14. lukman

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Mehmet bey, aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, güzel günlerde kullanın. Planınız çok uygun , benim aracın planı ile bire bir. Kullanım açısındanda çok memnun kalacaksınız eminim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
  15. lukman

Karavan Hakkında Belgesel Hazırlıyor ve Katkılarınızı Bekliyorum

Ynt: Karavan Hakkında Belgesel Hazırlıyor ve Katkılarınızı Bekliyorum Ali ağbey, çalışmanda başarılar temenni ederim. Belgeselde uygunmudur bilemiyorum ancak, belgesel vasıtasıyla yetkililere belki sesimizi duyurabiliriz diye düşünüyorum. Konu, motorkaravanlara uygulanan anlamsız, haksız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri