Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanım şekline göre amacına göre;
Az yaksın karavanın girdiği yerlere girsin diyorsanız Duster. Uzun yolda bir yerden sonra rüzgar sesinden gına gelebilir.
Hem yolda üzmesin hem arazide çok zorlamam derseniz Rav4.
Yoldu karavandı iyiydi ama yeri geldiğinde her türlü arazide gitsin derseniz...
Arka bagaj kapağına açılınca zeminide örtecek şekilde fermuarlı cırt cırtlı bir tente gibi birşey mi yaptırsanız acaba ? Bu araç üstü çadırlarda açılan kısmın altına gelen şekilde birşey. Yağmurlu havalarda rahat bir şekilde mutfağı kullanabilmeniz açısından diyorum. Kamp sırasında özellikle...
Merhabalar. Öncelikle elinize sağlık hocam gayet güzel ilerliyorsunuz. Başlamadan belirtmek isterimki henüz bir motokaravanım yok.Kısmetse önümüzdeki 1 yıl içerisinde bir motokaravan veya campervan tarzı bir araç yapmayı düşünüyorum. Bu sebeple bu söyleyeceklerim deneyime değil yaptığım...
Hasan Kola özellikle Landcılar tarafından tanınan bir usta. Aşağıda paylaştığım facebook sayfası üzerinden kendine ulaşabilirsiniz. Jeepçi olmadığım için daha fazla bilgim yok kusura bakmayın.
Land Rover TÜRKİYE DEFENDER - DİSCOVERY - RANGE ROVER
Dediğiniz zorlukları henüz yaşamadım. 0 bütçe ile girdiğim için bu işe iki senedir araç aldığım haliyle yatıyor desem yeridir. Toplam 150 160 km anca yapmışımdır ki son bir senedir hareket etmedi. Zaman para mekan üçlüsünü bi araya getiremedim araya düğündü iş kurmaydı bi ton şey girdi. YouTube...
@serhatalptekin Mümkünse metal bağlantı yerlerini ve menteşe kısmının yakından bir fotoğrafını paylaşabilirmisiniz ?
@nofearnever Benim aklımdaki en basit düşünce buydu bununla ilgili fotoğraf paylaşabilirseniz çok iyi olur.
Geçenlerde farklı bir başlık altında denk gelmiştim uygulamaya. Arayüz olsun fonksiyonlar olsun gayet güzel fakat. Kamp yerlerini görüntüleyemiyorum. Filtrelemeye çalıştığımda yükleniyor simgesi çıkıyor fakat ilerleme yok. Bende mi sıkıntı var acaba ?. Cihazım iPhone 7 Plus
Elinize sağlık güzel ilerliyor. Merak ettiğim şey camp ve gezi amaçlı düşündüğünüzden bahsetmiştiniz. Bununla ilgili olarak arka tarafta ne gibi bir değişiklik düşünüyorsunuz. Benim gördüğüm camper 130 larda genelde arka kasa kapatılıp malzemeler oraya koyuluyor. Arka kasaya stepne...
Alternatörden çıkan şarj kablosunu ortadaki A yazan bağlantıya. Aracın aküsünden kablo çekip B1 yazan bağlantıya yaşam akünüzden de kablo çekip B2 yazan bağlantıya bağlayacaksınız.
İşin hayal noktası böyle araçları almamıza sebep oluyor. :) 2016 nın mart ayında seri 3 109 dan devşirme defender motorlu makyajlı bir araç aldım. Aracı alabilmek için bütçem yoktu bütçeyi yaratmak için 4 kere lenf kanseri geçirdiğim halde bırakmadığım sigarayı bıraktım ve ihtiyaç kredisi ile...
Öncelikle pas noktasında önemli olan şase ne durumdaydı. Motor değişir kaporta parçaları değişir yürüyen aksam değişir her şey değişir fakat şase sabit kalır. Parça noktasında ise seri 2 2a ve 3 lerde çoğu parça ortak vites topuzu göstergeler vs. gibi ürünleri yurt içinden sıfırını bile...
Merhabalar.
Açıkcası çok ucu açık bir talep olmuş. 100 bin gibi bir bütçe ile çok fazla araç önerilebilir. Aklınızda ki araçları bizimle paylaşırsanız veya araçtan beklentiniz tam olarak nedir belirtirseniz çok daha rahat yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. Şehir içinde ne kadar kullanılacak...