Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu yapılan motokaravanlar ile kaç yolcu seyahat edebilir? Benim anladığım 2+1 yazıyorsa 3 kişi peki 4 kişilik bir ailenin motokaravan ile seyahat etmesi mümkün değil mi? Buna uygun motokaravan yapılabilir mi?
4 sene 2. araç olarak işe gidip geldim dereye çamura girdim, uludağa çıkarken inerken kar küreme aracını bile solladım.:) ya benim şansım kötüydü ya da geneli böyle sanayiden çıkamadım. enjeksiyonlu lada alacaksan arıza tespit cihazına bağlat derim arızalarını muhakkak gör. beni en çok isyan...
yazın bende işe motorla gidip geliyorum kışın aracımla, maalesef takım elbise giyme zorunluluğum olmasa kışında binerim ama yapacak bir şey yok. kırmızı ışıkta 10 tane araç beklerken gidip en öne yerleşmenin keyfi bir başka
herkese keyifli sürüşler Allah uzun yıllar bu keyfi yaşamayı nasip etsin...
Ynt: Yeni Tanıtılan 2015 Lada 4x4(niva) Urban
Türkiye'de 7800 dolar olsa abs'li, klimalı, alaşım jantlı nivayı hiç düşünmem hemen alırım nerde o günler
Ynt: Karavanlandım Geldim
Hayırlı olsun kazasız belasız keyifle gezersiniz inşallah. özellikleri hakkında bir şeyler yazarsanız ve fotoğraflarını paylaşırsanız sevinirim.
Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!
serbest piyasa ekonomisinde fiyat arz ve talebin bir noktada kesişmesi ile oluşur, dışarıdan suni şişirmeler bence pek etkilemez.
2. el araç piyasasında fiyatların yükselmesi normaldir, bayide ki sıfır araçların ötv'lerindeki artış 2. el piyasasına...
serbest piyasa ekonomisinde fiyat arz ve talebin bir noktada kesişmesi ile oluşur, dışarıdan suni şişirmeler bence pek etkilemez.
2. el araç piyasasında fiyatların yükselmesi normaldir, bayide ki sıfır araçların ötv'lerindeki artış 2. el piyasasına...
2. el araç piyasasında fiyatların yükselmesi normaldir, bayide ki sıfır araçların ötv'lerindeki artış 2. el piyasasına da yansıdı dolayısıyla bizim talep ettiğimiz araçlarında fiyatları yükseldi.
bu sitede rağbet gören araçların sıfırını kamu...