macellan80 kullanıcısının son içeriği

1. M

Satılık Çok Temiz Koflach Arctis Expe

Ynt: Satılık Çok Temiz Koflach Arctis Expe hocam botlar 45 numara ama malum plastik olduğu için geniş bir aralık ayak numarasına uyuyor..
  2. M

Satılık Çok Temiz Koflach Arctis Expe

koflach ın en üst sınıf ayakkabası. yüksek irtifa tırmanışlarının en baba, en konforlu, en kaliteli botu. benimde alalım çok olmadı. gerçekten sıfır ayarında, mesi daha sıfır gibi kokuyor :) ayağıma büyük olduğu için satıyorum. biliyorum aynısından bi daha bulamayacağım ama ne yapalım... :(...
  3. M

Satılık Tur Kayağı Tam Takım Çok Ucuza

GERÇEKTENDE TUR KAYAĞININ EN KALİTE MARKALARINDAN OLUŞAN BİR TAKIM. SİLVERETTA BAĞLAMALAR, SALEVA FOK DERİLERİ VE RAİCHLE BOTLAR. BOTLAR AYNI ZAMANDA EKSTREM KIŞ TIRMANIŞLARI İÇİNDE UYUMLU 4/4 VİBRAN TABAN, OTOMATİK KRAMPON UYUMLU, MESLİ PLASTİKLERDİR. ÇOK AZ KULLANILMIŞTIR. BÜTÜN TAKIM FİYATA...
  4. M

91 Daihatsu Feroza Komple Motor Tamiri?

Ynt: 91 Daihatsu Feroza Komple Motor Tamiri? vallahi her türlü yardıma ihtiyacım var. ilgin için çok teşekkürler. msn adresim oguzz27@hotmail.com telefon numaram 0531 748 66 96 . msn den veya telefondan konuşursak çok sevinirim. saygılarımla...
  5. M

Ynt: 91 Daihatsu Feroza Komple Motor Tamiri? tekrar mrb arkadaşlar. görünen o ki pek ilgilenen olmamış sorduğum sorularla ilgili. hiç mi daihatsu kullanan yok içinizde. gerçekten yardım bekliyorum. tekrar teşekkürler...
  6. M

herkese Merhaba arkadaşlar. öncelikle böyle bir forum oluşumunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. mersin üniversitesinde okuyorum ve dağcılıkla uğraşıyorum. aslında büyük ve oturaklı binek tip bir araç ararken 91 model bir feroza aldım. araç kasa, boya-kaporta, şanzıman, iç döşeme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri