magnum_4x4 kullanıcısının son içeriği

1. M

Rize Grubu Kuralım !..

Ynt: Rize Grubu Kuralım !.. Benda rizedeyim ama benum araba darlatti beni geçengün aldi başıni gitti çıkarana kadar göz çukurlarım bile çamur doldu... barışınca katılırım size.... :DDD
  2. M

L200 Yakıt Durumu

Ynt: L200 Yakıt Durumu 2.5 lt motor sonuçda. Aracımı hertürlü şartlarda kullandım 315 ila 410 krş arası yakıt tüketimi var. Euro dizelde normal dizelde kullandım 315 krş dan aşağı inmedi yakıt durumu. Benim kullandığım şartlarda genelde 380 krş yakıt tüketimim var.
  3. M

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 01- Sevtap Dilek Çimen (SDC) - Pajero 1988 - İstanbul 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul (SAMOFF) 03- Hakan Gürel Pajero 1994 (Benzinli+Lpg) Mengen / BOLU 04- Barış Sezgin (jeeper) 1995 pajero - SAKARYA 05- Kerim Alöç - 1999...
  4. M

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar tesadüf eseri internette dolaşırken forumunuzu keşfettim beni etkiliyen en güzel özelliğide tertipli düzenli olması emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi bir borç sayarım. Rizeden katılıyorum 2005 mod Mitsubishi sahibiyim. Boş zamanlarımda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR