Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Rize Grubu Kuralım !..
Benda rizedeyim ama benum araba darlatti beni geçengün aldi başıni gitti çıkarana kadar göz çukurlarım bile çamur doldu... barışınca katılırım size.... :DDD
Ynt: L200 Yakıt Durumu
2.5 lt motor sonuçda. Aracımı hertürlü şartlarda kullandım 315 ila 410 krş arası yakıt tüketimi var. Euro dizelde normal dizelde kullandım 315 krş dan aşağı inmedi yakıt durumu. Benim kullandığım şartlarda genelde 380 krş yakıt tüketimim var.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba arkadaşlar tesadüf eseri internette dolaşırken forumunuzu keşfettim beni etkiliyen en güzel özelliğide tertipli düzenli olması emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi bir borç sayarım. Rizeden katılıyorum 2005 mod Mitsubishi sahibiyim. Boş zamanlarımda...