marginal kullanıcısının son içeriği

1. marginal

Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012)

Ynt: Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012) 30 ocakta izin alıcam başka planlarım var, yine bir likya etkinliğini kaçırıyorum. Keyifli ve bol maceralı etkinlikler dilerim..
  2. marginal

Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012)

Ynt: Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012) 30 ocakta izin alıcam başka planlarım var, yine bir likya etkinliğini kaçırıyorum. Keyifli etkinlikler dilerim..
  3. marginal

Denizli Karcı Dağı Zirvesi ve Cumhuriyet Bayramı Tırmanış Şenliği (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: Denizli Karcı Dağı Zirvesi ve Cumhuriyet Bayramı Tırmanış Şenliği (29 - 30 Ekim 2011) Ornaz vadisi nerdeyse karcı kasabasından kısa yürüyüş mesafesindedir. Karcı kasabası da neredeyse şehirle birleşmiştir. Ornaz vadisi kent ile orman arasındaki sınırdır, kentin de güzel piknik yerlerinden...
  4. marginal

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) Zerrin yine güzel bir etkinlik olacak gibi, çıralı akşam yürüyüşünü kış ortasında yapmıştım, büyüleyiciydi, içeceklerinizi almayı unutmayın derim. Bayram tatilli 9 güne çıkarsa ben yine...
  5. marginal

garmin 62s

Ynt: garmin 62s Yanlış anlaşılmasın ben sizin ürünü kötülemek için burada yazmadım, zaten benim de almak istediklerim arasında. Genelde 60 csx kullanıcıları 62s'in beklenileni vermediği, geri iade ettikleri şeklinde yorumlar yapmışlar. Önyargılı olmadan şikayet edilen hususların öğrenilmeye...
  6. marginal

garmin 62s

Ynt: garmin 62s Yurtdışına gidecek bir arkadaşıma gps siparişi vermeyi düşünüyorum. Garmin 62s, Montana 600, oregon 450 tipi cihazlar tercihlerim arasında ancak dokunmatik ekranlıların uzun ömürlülüğüne ilişkin tereddütlerim var. 62 serisine ilişkin yurtdışı sitelerde olumsuz yorumlar...
  7. marginal

Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) ben de o tarihlerde yıllık izin planlıyorum, herkese keyifli aktiviteler 1-) Ertürk AŞAR 2-) Efe Karaismailoglu 3-) Murat Albayrak 4-) Çiğdem Avcı 5-) Murat Sancak(izmir)(o dönem izin sorunu olmazsa tabi ) (...
  8. marginal

Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011) Gerekçelerinize katılıyorum, kondisyonsuzluk ve rehbersiz aktivite güvenlik riskini de artırabilir. Sanırım bir süre daha "katılmayı arzulama" aşamasında beklemeye devam edeceğim. Katılacak herkese başarılar...
  9. marginal

Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011) Bu expedisyona katılmayı çok isterdim. Dağcılık geçmiş yıllar kadar olmasa da en pahalı spor günümüzde, bunu yaşayarak deneyim ediniyoruz. Otel konaklama, katır taşıma, ekipman vs. dahil fiyat makul olabilir ama...
  10. marginal

Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011) 24 ünde yani cuma günü ne zaman yola çıkılacak acaba? Ankara'dayım, malzeme ekisiğim var, tamamlarsam katılabilirim, adımı henüz eklemiyorum o yüzden.
  11. marginal

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) Ben pazar günü İstanbul'a uçuyorum, 1 hafta yokum, 15 gün sonra katılabiliriz ancak. Hem acemiliği atmış oluruz, epey oldu kullanmayalı
  12. marginal

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) :) Biz de Hacettepe'nin ormanlarında sürmeyi düşünüyoruz Beytepe'de. Grup oluşturursak katılabiliriz, önerilere açığız, malum havalar ısınıyor, yürüyüşler zirveler hariç çekilmez hale gelecek artık...
  13. marginal

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) Hafta sonu iki adet bisiklet siparişi vermiş bulunmaktayım eşimle kendime, bugün yarın geliyor. Artık tabanway değil iki tekerim, nasip dört tekere (off_road).. Bisiklet etkinliklerinde de varım...
  14. marginal

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) Şenliklere inşallah Bolu'dayız Zerrin, yaz tatilimizle çakışmaz ise :)
  15. marginal

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) Bu etkinliğe eşim ile birlikte katılmak isterim; ancak eşimin işleri dolayısıyla katılamıyoruz. Herkese iyi eğlenceler. Listeyi Güncelliyorum: 01- Zerrin Yiğiter Çadır 02- can...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR