marif01 kullanıcısının son içeriği

1. marif01

94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?..

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. sonuçları bildireceğim ama önce almam gerekiyor :D
  2. marif01

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. üstat motoru elimize alıncada 3 gün sora kendiliğinden düzelirmi acaba :D :D :D ??? :)
  3. marif01

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. aman hocam nazar değmesin diyelim dilerim uzun yıllar masrafsız binersiniz. darısı başıma tabi. ama fazlada geçirmeden bi kontrol yatırsanız iyiolur :) emekleriniz için çok çok teşekkür ederim size bir dünya zahmet verdim. baktığınız araçlar çok güzel tam...
  4. marif01

Ford Fiesta Çıkma Tampon

Ynt: Ford Fiesta Çıkma Tampon ok teşşekür ederim.
  5. marif01

Ford Fiesta Çıkma Tampon

Ynt: Ford Fiesta Çıkma Tampon hocam merhaba. sizde connect kapı iç kaplaması bunurmu, bir diğer adıyla kapı kartonu?
  6. marif01

94 Zj'ye Sunroof Uygulaması Yapılabilirmi?

Ynt: 94 Zj'ye Sunroof Uygulaması Yapılabilirmi? evet vergi belimi büküyor açıkçası yoksa 96 97ler süper. borçluda almak istemiyorum. 95 alıp onunla uğraşmak daha mantıklı olacak vergiye ödemektense o parayla adam akıllı bişiler yapılır. bu türkiyede neden böle vergi ödüyoruz yaa :Z avrupada...
  7. marif01

Ynt: 94 Zj'ye Sunroof Uygulaması Yapılabilirmi? zaten vazgeçtim alpaslan bey ya sunrooflu 96model makyajlı kasalardan alacağım yada sunrooftan vazgeçip 95 düşüneceğim. malum cebimize göre olmak zorunda :) adanada bende bir kaç farklı araçta gördüm fakat gerçekten hiç sağlıklı değil.
  8. marif01

Ynt: 94 Zj'ye Sunroof Uygulaması Yapılabilirmi? Sağlık olsun hocam tekrar geçmiş olsun. Eğerki birgün tekrar düşünürsen yardımcı olabilirim. adana tarafları bu konuda oldukça ekonomik.
  9. marif01

Ynt: 94 Zj'ye Sunroof Uygulaması Yapılabilirmi? bu arada büyük geçmiş olsun üzüldüm gerçekten çok kötü birşey yaa malın gitmesi bi yana adamlar teyip çıkaracam diye göğüsü paramparça ediyorlar anfi alacam diye bagajı patlatıyolar. büyük geçmiş olsun.
  10. marif01

Ynt: 94 Zj'ye Sunroof Uygulaması Yapılabilirmi? doğrusun hocam gerçekten öyle ama benim memlekette hırsızlık olayı zor. daha doğrusu benim muhitimde zor bulunduğum ve gece aracın kaldığı yer güvenlikli iş yerim yine aynı keza. ses sisteminde sınır yok 100liradan başlar 100bine kadar gider...
  11. marif01

Ynt: 94 Zj'ye Sunroof Uygulaması Yapılabilirmi? hocam yok yaa benim derdim 94-95 falan alırsam sunroofsuz yapamam diye sormuştum. ama vazgeçtim allaha şükür :D :D sizde şimdi ''allahtan vazgeçtin'' diyosunuzdur tabi :):):):D aslında üstü açık zj hiç fena fikir değil :D
  12. marif01

Ynt: 94 Zj'ye Sunroof Uygulaması Yapılabilirmi? cj bozar beni abi. ne doktorlara gittimde çarem olmadı :D en iyisimi sunrooflu araba almak olacak heralde :) elektronik benim tek hastalığım özellikle prof. oto ses ve görüntü sistemleri :) Her konuda yardımcı olunur ilgilenen arkadaşlara...
  13. marif01

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. ok teşekkürler.
  14. marif01

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. :D özgür olmak bu olsa gerek :) ben ufak çaplı bişiler düşünüyorum. %30-40 off-road %60 gibide asfalt olacak bunun içinde sizlerden edindiğim bilgilere dayanarak bir zj 5.2 kararı aldım. şimdi ise sıra model tercihimde. ama birtürlü karar veremedim önder bey...
  15. marif01

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. Aracınız gerçekten çok güzel ve çok emek harcanmış darısı bizlere diyelim. anladığım kadarıyla ortalama 3000-4000tl gibi bi rakama vinçde dahil temin edilebilir. bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İlk aracımı alacağım için hesaplar birhayli karışık 1000...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri