MARS kullanıcısının son içeriği

1. M

Hilux Camli Kabİn Deneyİmlerİnİz

cevabınız için teşekkürler 4x4 de olsa kayma olabiliyor h4 modunda yani. Erzurum gibi senenin 8 ayı karın yerde olduğu bir yerde 4x2 ile ağırlık koyunca sorunsuz gidebiliyorsanız demek ki bizim sorunumuz kışın ağırlıksız dolaşmak 2.8 lerdeki kapağı sevmiyorum çok işlevsiz ne kasaya...
  2. M

Hilux Camli Kabİn Deneyİmlerİnİz

Değerli Dostlar, 2016 Hilıx 4x4 Adventure aracımda şu anda roll back var ama acaba camlıkabin taktırsam mı diye düşünüyorum. Roll back'İn en büyük avantajı sürgüyü açtığınızda istediğiniz boyda her yükü taşıyabilmeniz. Mesela ben 3 metrelik bir kuyu deposunu kapağı yatırarak taşıyabilmiştim...
  3. M

2016 Toyota Hilüx Lastik Seçimi

Bahsettiğim aracın kış ve yaz şartlarındaki bir kaç resmini paylaşıyorum
  4. M

2016 Toyota Hilüx Lastik Seçimi

Merhabalar Bende de Hilux adventure 4X4 var. Aldığım gün orijinal lastikleri aynı ebattaki BFG AT KO2 ile değiştirdim. Bu lastikler 4 mevsim ve aynı zamanda kar lastiği görevi de görüyor. 10 Mart 2016 da aldığım araçta bu lastikleri Ankara'nın kış şartlarında bir yıl kullandım ve hala da...
  5. M

Nissan X-Trail için Offroad Modifiye

Ynt: Nissan X-Trail için Offroad Modifiye Ayrıntılı yazınız için çok teşekkürler ben de 2007 FL1 imi X-trail ile değiştirmek istiyorum. Aracı 5 cm yükseltmek çok güzel bir fikir. Sanırım 21 cm olarak geliyor yerden yüksekliği + 5cm ise 26 cm ile muhteşem olur ama bu durum virajlarda tehlike...
  6. M

Yeni İsuzu D Max Çıkıyor...

Ynt: Yeni İsuzu D Max Çıkıyor... 2012 d-max in 163 hp lik motoru L200 ün motorundan teknolojik olarak daha önde ve daha verimli bir çift turbo motor yeni d-max in L200 den daha geniş ve uzun olması da arka koltuk konforunu çok artırmış diz mesafesi oldukça iyi ancak L200 tasarımından dolayı...
  7. M

Yeni İsuzu D Max Çıkıyor...

Ynt: Yeni İsuzu D Max Çıkıyor... Ben aracı show room da inceledim bence eskisine göre cok iyi olmuş.4X4 alınacaksa v-cross otomatik tercih edilmeli derim. L200 d-max karşılaştırmaları hep 2011 ve öncesi d-maxler içindi şimdi şu soruyu sormak lazım artık d-max L200 den 3,5 cm daha yerden...
  8. M

Tüm 4x4 Pick-Up'lar için

Ynt: Tüm 4x4 Pick-Up'lar için Arkadaşlar bu konuda daha önce de cok yazdım. Durum anayasanın eşitlik ilkesine aykırı ve idare mahkemelerinde yürütmeyi durdurma kararı cıkarılabilir. Teorik olarak iş böyle ama diyelim kazandınız ve devlet 4X4 pikabınızı hususi araç olarak kabul etti. O zaman...
  9. M

WILDTRAK

Ynt: WILDTRAK Arkadaşlar Ben bu sayfayı açtıpımda 2009 du ve buraya resimlerini yüklediğim wildtrack artık eskidi ve 2012 kasa çıktı. henüz ülkemizde satışa çıkmadı ama Avustralya'da satılıyor. Araç bence pickupların en güçlüsü ve en iddialısı. 3200 motora verilecek MTV yi göze alanlar satın...
  10. M

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Bu kadar tepkiden sonra birkaç cevap 1) bu kadar agresif olmanıza ve alınganlığa ne gerek var 2) Rubicon hakkındaki 120 km yi aşması tavsiye edilmez söznü testten almıştım bulmuşsunuz, yani iddai sahibi ben değilim 3) Rubicon muhteşem bir off road...
  11. M

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Değerli arakadaşlar, bir kaç konuyu aydınlatayım ben ağır off-road cu değilim ama yıllardır asfaltı olmayan bir köy yolundan şehre gidip gelirken yağışlı havalarda 20-30 cm balçık gibi çamura ve kara buza batıp çıkarak şehre ulaşıyorum, aracım da...
  12. M

Volkswagen Amarok Türkiye'de

Ynt: Volkswagen Amarok Türkiye'de eger bir araç otomobil olarak tescil ediliyorsa elbette ötv si de mtv si de otomobil üzerinden olur. Yok eğer bir pikap otomobil değilse ki değildir elbette 4X4 olduklarından ötürü pikaplara otomobil vergisi ödetmek de hukluka aykırıdır
  13. M

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Değerli arkadaşlar birbirimizi kırmayalım bence ve kırgınlıkları da unutalım gitsin konuya dönersek bu tecdrah bence arazi sevdalıları için süper bir secenek olacak ve ülkemizde çokça satılacak. Neden derseniz artık 1600cc üstündeki motorlara...
  14. M

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı arkadaşlar benim FL1 s-de arka camların otomatiği ikidir bozuluyor tel koparıyor, orşjşnal parça taktırdım ama bir sene gitmedi fiyatı da epey pahalı arka cam sorunu yaşayan oldu mu
  15. M

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı arkadaşlar ben 2007 FL1 ile Ankara'da yağmurda caddede 50 cm suya girdim turbosu su alıp arızalandı ve bana 1000 TL ye mal oldu hele briaz daha su alaymış motor tam gidecekmiş. siz siz olun bu resimlere aldanıp da aracınızı 30 cm üzerindedi sulara sokmayın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri