Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön ikili koltuk yerine tekli koltuk taktım. Her iki koltuk da dönerli oldu.
Artık hem VIP tarzı, hem 70x190 iki ayrı yatak yatak, hem de normal kullanım olmakta.
Ford transit custom araçlarda el fireni nedeniyle şoför koltuguna döner koltuk mekanızması takılamıyor. Bu nedenle bazı...
Tüm işlemler tamam. Aracım karavana dönüştü.
TSE'de 3 iş gününü geçmediğim için 2. kontrolde ücret ödemedim.
TSE'DE İNCELEDİKLERİ KONULAR:
Yapılan iç dizayn projeye uygun mu?
Tüm dolap kapaklarında kilit olmalı. İçeride kullanacağınız sürgülü kapılar veya sürgülü dolap kapakları dahil tümü...
TSE MUAYNESİNDE PROBLEM YAŞADIM!
Karavanım TSE muaynesi sonrasında tek eksik olarak Mexxun inverter için "Test raporu" istendi. Böyle bir raporun nereden alınacağına dair hiçbir fikrim yok. Ben de projeyi cizdirdiğim kişinin önerisiyle 2. muayne talep ettim. İkinci muayneye inverteri sökerek...
Tavan için; 3mm dolap arkası plakayı yumoş halı kapladım. İki adet 12v spotla tavana montaj yaptım. Akıllı vidalar için özel plastik kapaklar vida yerlerini daha güzel gösterdi.
70x100cm Banyo-Wc kabinini yaptım.
10mm Marin Kontraya presle ahşap görünümlü lambiri kaplattım. Dekopajla kesip montajını yaptım. Lavaboda da aynı malzemeyi kullandım.
İçerisini su geçirmez duvar kağıdı ile kapladım. Zemin ise muşamba. Giderler tamam...
Kapı olarak A1pvcmarket'ten aldığım...