Maxi350 kullanıcısının son içeriği

1. Maxi350

Ford Transit Custom - Karavan Yapımı

Ön ikili koltuk yerine tekli koltuk taktım. Her iki koltuk da dönerli oldu. Artık hem VIP tarzı, hem 70x190 iki ayrı yatak yatak, hem de normal kullanım olmakta. Ford transit custom araçlarda el fireni nedeniyle şoför koltuguna döner koltuk mekanızması takılamıyor. Bu nedenle bazı...
  2. Maxi350

Teşekkürler. Vebasto şimdilik yok. Ön yolcu koltuğunun altına düşünüyorum.
  3. Maxi350

Dönüşüm öncesi ve sonrası kısa video:
  4. Maxi350

Tüm işlemler tamam. Aracım karavana dönüştü. TSE'de 3 iş gününü geçmediğim için 2. kontrolde ücret ödemedim. TSE'DE İNCELEDİKLERİ KONULAR: Yapılan iç dizayn projeye uygun mu? Tüm dolap kapaklarında kilit olmalı. İçeride kullanacağınız sürgülü kapılar veya sürgülü dolap kapakları dahil tümü...
  5. Maxi350

İnverteri sökerek girdiğim 2. TSE kontrolünde araç nihayet onaylandı. Şimdi sırasıyla yapacağım işlemler: 1- Egzoz emisyon muayenesi 2- TÜVTÜRK tadilat muayenesi 3- Noterden yeni ruhsat çıkartma. 4- Sigorta işlemleri. (Eski iptal edilecek)
  6. Maxi350

Maalesef ürün kutusunda yok. Satan firma ile görüştüm, fabrikasını arayın dedi. Oraya da mesaj attım, şuan cevap yok.
  7. Maxi350

TSE MUAYNESİNDE PROBLEM YAŞADIM! Karavanım TSE muaynesi sonrasında tek eksik olarak Mexxun inverter için "Test raporu" istendi. Böyle bir raporun nereden alınacağına dair hiçbir fikrim yok. Ben de projeyi cizdirdiğim kişinin önerisiyle 2. muayne talep ettim. İkinci muayneye inverteri sökerek...
  8. Maxi350

Tezgah arkası kompozit üzerine desenli folyo kaplayıp montajını yaptım.
  9. Maxi350

Lavabo ve Ocak işi tamam. Tezgahı dökme mermerit yaptırdım.
  10. Maxi350

Bu Sürgülü kapı üzerine elektrik kontrol paneli. Paneli lazer kesim ile 3mm mika pleksiglas malzemeden yaptırdım.
  11. Maxi350

Tavan için; 3mm dolap arkası plakayı yumoş halı kapladım. İki adet 12v spotla tavana montaj yaptım. Akıllı vidalar için özel plastik kapaklar vida yerlerini daha güzel gösterdi.
  12. Maxi350

Orta kısımda bir parça konulacak. Şuan 175x130 yatak oluyor. Ön koltukları döner hale getirince 190x175 tekli, yada 190x70 iki ayrı yatak olabilecek.
  13. Maxi350

Çekmece ve dolaplı mutfak tezgahı (üst hariç), üst dolaplar ve koltuk altı kaplama tamam...
  14. Maxi350

Önce masa projesini kesim için Corel'de çizdim. Marin kontraya laminat kaplattığım malzemeyi CNS ile kesimini yaptırdım. YATEK Karavan'dan -MASA Sabitleme Çıtası -Duvar Sabitleme Çıtası -Dipten Katlanır Masa Ayağı alarak kurulumunu yaptım. Kapalıyken: 50x80cm Açıkken50x120cm
  15. Maxi350

70x100cm Banyo-Wc kabinini yaptım. 10mm Marin Kontraya presle ahşap görünümlü lambiri kaplattım. Dekopajla kesip montajını yaptım. Lavaboda da aynı malzemeyi kullandım. İçerisini su geçirmez duvar kağıdı ile kapladım. Zemin ise muşamba. Giderler tamam... Kapı olarak A1pvcmarket'ten aldığım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri