Maxpower kullanıcısının son içeriği

1. M

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım :D :D :D ben o zaman tam olarak land cruiser'cı olamamışım :D 175 boy 72 kilo :)
  2. M

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım selamlar, emekleriniz için şimdiden teşekkürler. montların bedenleri olacak değil mi? teşekkürler
  3. M

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım selamlar, bende 27 numarayı alabilir miyim? Tolga Nehir 1991 LJ 72
  4. M

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? 1. evedilaz................ cj 6................................B.çekmece 2. bull....................... cj 7__l200......................Mimaroba 3. wranlercem............. 2.5...............................Yeşilköy 4...
  5. M

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? selamlar, bende Bahçeşehir'deyim.Fırsat buldukça bende gezilerde (özellikle off road) aranızda olmak isterim.
  6. M

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Ben kendimi ekledim..Kürşat ın yerine.... 40 Serisi Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ40 İstanbul Heytem Dağıstanlı 1984 Land Cruiser FJ40...
  7. M

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi selamlar, arkadaşlar bend kendimi eklemiştim ama listeden çıkarılmışım yoksa beni kabul etmiyo musunuz :D 1991 LJ 72 Tolga Nehir Ben kendimi ekledim..Kürşat ın yerine.... 40 Serisi Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul...
  8. M

Toyota Buluşması-2010

Ynt: Toyota Buluşması-2010 teşekkür ederim, ben avatar resmini demek istedim :) avatara yükleyemiyorum??
  9. M

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi hoşbuldu,teşekkürler :) daha önce avatara resim yüklemiştim fakat şu an yükleyemedim nedense :D saygılar
  10. M

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi bende benide ekleyin demiştim ama eklenmemişim demekki listeyi kendimiz güncelliyormuşuz:) 40 Serisi Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ40 İstanbul Heytem...
  11. M

Toyota Buluşması-2010

Ynt: Toyota Buluşması-2010 kusura bakmayın adım Tolga :) off road oyunlarında tanışmıştık beyaz LJ72 yaw şuraya resim koymayı beceremedim :D walla gözüm yerse geleceğim ama işe giriş saatlerim belli çıkış saatlerim belli değil ve yoğun bir dönem geçiriyoruz... ama kesinlikle gelmek istiyorum...
  12. M

Toyota Buluşması-2010

Ynt: Toyota Buluşması-2010 selamlar, bu güzel buluşma günü kesinleşir ve ben o gün off olabilirsem eşim ile gelmeyi düşünyoruz... istanbul'dan sabah yola çıkıp buluşmaya katılıp o gece geri dönmesi çok mu zor olu?? (haftanın 6 günü çalışıyorumda)
  13. M

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi selamlar, eski Suzukici yeni Toyotacı olarak benide ekleyebilirsiniz :) Tolga Nehir 1991 LJ72 İstanbul saygılar.
  14. M

Toyota Buluşması-2010

Ynt: Toyota Buluşması-2010 uydurucaz :D
  15. M

Toyota Buluşması-2010

Ynt: Toyota Buluşması-2010 iyi akşamlar, derin mevzuların ortasına daldım kusura bakmayın :D ama buluşma tarihi belli olsun yeni bir Toyotacı olarak bende kesinlikle katılmak isterim. buluşma eşli mi eşşiz mi oluyor acaba :) benim işlerin en yoğun olduğu dönem ama fırsat yaratıcam inşallah

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri