yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Toyota Buluşması-2010
aynen budur.
aynen budur.
umutcelikel' Alıntı:Ben tabiki gelcem ama tövbe ettim kötülüklerin anasına, 2 miller max sınırım artık. ;D
2 miller ama birimi ne? Kasa olmasın? ;Dumutcelikel' Alıntı:Ben tabiki gelcem ama tövbe ettim kötülüklerin anasına, 2 miller max sınırım artık. ;D
ata036' Alıntı:::
??? hayırdır ne oluyoz arkideşler ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:Eğer direksiyonu çevirmeniz gerekiyorsa bir dönüş varsa sadece arka, ama düz çıkabilecğeiniz ve direksiyonu düz tutacağınız bir çıkışsa ön ve arka kilitleri mutlaka açın. İşinizi çok kolaylaştırır. Çok yavaş yavaş çımaya çalışmayın, biraz gazlı gidin ama bunun bir dozu var o dozuda siz belirleyeceksiniz. O tip çıkışlarda fazla gazda patinaja ve tutunma kaybına neden olur az gazda. Birde bu tip çıkışlarda yukarı tam çıkana kada çok mecbur kalmadıkça gazı kesmeyin, zorlansada çıkana kadar durmayın, bu çıkışlarda en tehlikeli şey çıkmaya çalışırken durup arabayı tekrar kaldıramamak ve geri geri salmak zorunda kalmaktır. Geri geri salarken direksiyonu kazara çevirip arabayı yanlarsanız takla atma ihtimaliniz doğar. Eğer böyle bir duruma düşerseniz tam düz geri salmaya çalışın ve olabildiğince frene az basın birden fren yapmayın.