Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese yıllar sonra tekrardan merhaba yaklaşık 13 yıl oldu ama hiç gezmeyi ve treni bırakmadım yılda 5-6 sefer yurtiçi yurtdışı gezilerine gidiyorum ailecek hala çok mantıklı bu şekilde ve farklı şekilde gezmek
Ynt: Hamile Eş İle Tatil Planı İçin Öneriler.
allah tamamına erdirsin benim hanım da 3 aylık hamile şahsen ben ağustos ayında çok sıcak yerlere gitmeyi göze alamadım abant asos akçakoca gibi nispeten daha serin yerler tercihim olacak
belki bundan bir on-on beş yıl sonra en çok yapmak istediğim şeylerden biri olan dünya turu için para biriktirmeye ayrı bir hesap oluşturup bugün 50 dolar ile başladım ileride yeterince para birikir sağlığım da el verirse bu seyahate çıkarım inşallah
Ynt: Bisikletle Türkiye Turu
Kazasız Belasız Hayırlı Yolculuklar Dostum
ne Kadar Sürecek Bir Yolculuk Planladın Rotan Belli Oldu Mu
bir De Sana Tavsiyem Seyahatin İle İlgili Bir Blog Yap Ve Ordan Paylaş İzlenimleri Ve Fotograflarını Forum Çok Yetersiz Kalıyor Bu Konular Da
Ynt: ilk bisiklet deneyimim harikalar diyarı ankara
merhaba kardeş dediğin gibi ankarada bisiklet çok sıkıntı yokuşlar ayrı dert bisiklet yollarının olmaması ayrı dert trafik ayrı dert
tren gezileri konusuna gelince yaza doğru yeniden başlarım belki bu ara işlerim çok yoğundu bi senedir...
Ynt: Trenle Türkiye'yi Gezcklere Bilet,Yol,Ücret,Tren,harita,Seyahat Filmleri bilgilr
senin gibi genç arkadaşlara ilham ve bilgi vermek beni mutlu eder
kısmetse ne zaman çıkıyorsun yola
Ynt: Trenle Türkiye Turu
teşekkür ederim murat darısı başına inşallah
birşey soracam uzun süredir forumu düzenli takip edemiyorum duyduğuma göre tura çıkmışsın notlarını bir yerlerde paylaştın mı sonuçta televizyonculuk tecrüben var bu işi hepimizden ii yaparsın :)
Ynt: Trenle Türkiye Turu
bu konuya artık yeni gezi yazısı yazamayacağım eklemek isteyen arkadaşlar olursa ekleyebilirler ben artık nişanlandım yakında evleniyorum artık trenle türkiye turunu noktalıyorum farklı başlıklarda karşınıza çıkarım bu konuya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı herkese...