Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Freelander şanzıman sorunu
arkadaşlar bugün arabayı aldım sorun yakıt pompasıyla alakalımış, özellikle sordum borusandaki arkadaşlara şanzımanda hiç mi sorun yok diye onlarda şanzımandan kaynaklanan hiç bir sorun yok olsada sizin tarif ettiğiniz şekilde olmaz zaten, dedi onun için bana...
Ynt: Freelander şanzıman sorunu
Yardım etmeye çalışsan arkadaşlara çok teşekkürler ortak kanant ilk önce yetkili servise götürmek olmuş bende haftaya gün aldım bu yüzden. Sorunu da tam izah edemedim galiba bazı arkadaşlar tam anlamamış bu yüzden. Araç otomatik vites yolda bastırıp tam giderken...
Merhaba forum sakinleri,
Daha birkaç günlük bir üyeyim fakat bu süre zarfında dahi buranın çok nitelikli bir site olduğu anlaşılabiliyor. Uğraşları yüzünden herkese teşekkür ederim.
2002 model freelander ım var Bir yıldır kullanıyorum minik kusurları haricinde bana göre çok güzel bir araç...