MEGAN kullanıcısının son içeriği

1. MEGAN

Büyükçekmece - Gürpınar Sahili Off-Road Keşif Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Büyükçekmece - Gürpınar Sahili Off-Road Keşif Gezisi (30 Kasım 2008) Bizim semtimiz öyledir Teşekkürler ;) :)
  2. MEGAN

Ynt: Büyükçekmece - Gürpınar Sahili Off-Road Keşif Gezisi (30 Kasım 2008) Teşekkür ederim.. ;) abi bendeki videonun görüntü kalitesi baya düşük koymaya değmiyor yani araç belli olmuyor karelet kaymış :S
  3. MEGAN

Ynt: Büyükçekmece - Gürpınar Sahili Off-Road Keşif Gezisi (30 Kasım 2008) Deniz abi Koyduğum videoyu seyrettinmi :)
  4. MEGAN

Ynt: Büyükçekmece - Gürpınar Sahili Off-Road Keşif Gezisi (30 Kasım 2008) Arkadaşlar VİDEO için kod vermemişler bende böyle link koyuyorum Tıklamanız yeterli olacak.... http://www.izlesene.com/video/spor-off-road-bcekmece---gurpinar-semalari/653114?ref=embedv2linkver
  5. MEGAN

Ynt: Büyükçekmece - Gürpınar Sahili Off-Road Keşif Gezisi (30 Kasım 2008) Arkadaşlar Videolardan bir tanesini elden geçirim uploadtını tamamladım fakat sitemizin bildiğim kadarıyla video upload servisi olmadığı için haliyle başka bir sunucu buluyoruz bu yüzdende sunucudan onay bekliyorum en geç...
  6. MEGAN

Ynt: Büyükçekmece - Gürpınar Sahili Off-Road Keşif Gezisi (30 Kasım 2008) Ahmet bey parkuru ben Gördüm baya da kaygan ve sizden daha inatçı bir parkur olduğu kesin biraz Hız yaparsanız istediğiniz adrenalini yakalayabilirsiniz..
  7. MEGAN

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Ben Mehmet Aranıza Yeni katıldım sanıyorum en genç off road cıyım off road yanısıra Havacılıkla da ilgileniyorum. Yaşım 18 Lise Öğrencisiyim. sizinle tanışmam tamamen şans evedilaz(Deniz)abi gürpınar sahillerinde Off Road yaparken tanıştık ve burayı önerdi bende...
  8. MEGAN

Ynt: Büyükçekmece - Gürpınar Sahili Off-Road Keşif Gezisi (30 Kasım 2008) Bende BİRAZ Fotoğraflar üzerinde uğraştım. umarım hoşunuza gider.
  9. MEGAN

Ynt: Büyükçekmece - Gürpınar Sahili Off-Road Keşif Gezisi (30 Kasım 2008) Çok Güzel artık 30 ytl ye yıkamazlar Espirisi hala aklımda :) Bende ki fotoları hayırlısıyla yarın paylaşıcam ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri