Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Büyükçekmece - Gürpınar Sahili Off-Road Keşif Gezisi (30 Kasım 2008)
Teşekkür ederim.. ;) abi bendeki videonun görüntü kalitesi baya düşük koymaya değmiyor yani araç belli olmuyor karelet kaymış :S
Arkadaşlar VİDEO için kod vermemişler bende böyle link koyuyorum Tıklamanız yeterli olacak....
http://www.izlesene.com/video/spor-off-road-bcekmece---gurpinar-semalari/653114?ref=embedv2linkver
Arkadaşlar Videolardan bir tanesini elden geçirim uploadtını tamamladım fakat sitemizin bildiğim kadarıyla video upload servisi olmadığı için haliyle başka bir sunucu buluyoruz bu yüzdende sunucudan onay bekliyorum en geç...
Ahmet bey parkuru ben Gördüm baya da kaygan ve sizden daha inatçı bir parkur olduğu kesin biraz Hız yaparsanız istediğiniz adrenalini yakalayabilirsiniz..
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Ben Mehmet Aranıza Yeni katıldım sanıyorum en genç off road cıyım off road yanısıra Havacılıkla da ilgileniyorum. Yaşım 18 Lise Öğrencisiyim.
sizinle tanışmam tamamen şans evedilaz(Deniz)abi gürpınar sahillerinde Off Road yaparken tanıştık ve burayı önerdi bende...
Çok Güzel artık 30 ytl ye yıkamazlar Espirisi hala aklımda :) Bende ki fotoları hayırlısıyla yarın paylaşıcam ;)