Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Google Earth ile Realtime Navigasyon
Arkadaş yol haritası navigasyon istemiyor. Sanırım arbasına takacak bu araba nerelere gezmiş onu telefona kaydedecek ve istediği zaman iş yerindeki bilgisayarını açacak ve araban nerede diye harita üstünde bakacak..
Teşekkürler arkadaşım. Free bir program hemde çalışıyor. Birde google haritasını tel hafızasına kopyalama yolu varmı? Bu gprs ücreti adamı süründürür yoksa. Sende publicmi olarak kayıtlısın kullanıcı adın nedir?
Bende 6600 var sanırım sendeki program bendede çalışır. Yalnız ben verdiğin linkde programı çalıştıramadım. Free olarak sadece samnırım bir java programı var dimi? Fakat ben ınu bir türli kuramadım. Kart okuyucu ile jad ve jar ı hafıza kartına...
Tamam bu olayı başardım. Fakat Bu Goops 1.9.5 de problemli olabiliyor.. Goops 2.0 da problem yok. Ama 2.0 verdiyonu free olduğundan kısıtlanmış auto zoom Rotate Tilt SpeedTrack ve Time Stamp vs.. Pasif Pros sunu bulabileceğim yer varmı acaba...
Eğer realtime istemiyorsan bir çok program var symbian tel için. PowerNavigator2 track olark kaydettiği roda kordişnat yükseklik ve tarih saat verileri var bu aynı zamanda bunu GPX formatına çevirebiliyor ve telefonundaki email programı ile bu küçük...
Bu goops un s60 versiyonu varmı acaba. Cep telle gezerken evdeki bilgisayardaki googleden real time olarak izlenmesini istiyorum. RealTrack diye bir program var ama server 1 saat sonra kendini kapatıyor bunun ilacı varsa hiç yoktan iyi olur. Goops gibi...