Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Chevrolet G20 ve G30 Araçların Motokaravana Dönüşümü?
Anladım. Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum beni gerçekten aydınlattınız. Hayattan keyif alan insanların arasında bulunmak gerçekten çok güzel.
Haklısın Atilla Abi, cahilliğime sığınarak bir soru daha sormak istiyorum. Transporter'daki elektrik sistemi sizce TV'yi kaldırabilir mi, ya da yeni bir 220 Volt'luk bir elektrik tesisatı yapmam gerekir mi?
Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. taiga bey haklısınız gerçekten devir değişti sanırım :) . Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Peki şimdilik amerikan aracını bir kenarı bırakırsak ( keşke bırakmasak ama öğrencilikle bir yere...
Araç sahipleriyle konuştuğumda LPG ile kilometre başına 30-40 kuruş yakıyor dedi çoğu. sizce ne kadar gerçeği yansıtıyordur? Bir diğer konu ise iç döşeme. Ankara'da bir firmaya içinin sadece yalıtımını ve elektrik tesisatını yaptırmak...
Merhaba ağabeylerim. ben 18 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Bir karavan sahibi olmak benim çocukluktan beridir hayalimdir ve bu hayalimi üniversite'de gerçekleştirmek istiyorum. Amerikan arabalarına çok meraklıyımdır bu yüzden karavan'ımın da bir amerikan arabası olmasını istiyorum. Bunun...