mehmetcirci kullanıcısının son içeriği

1. M

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba Alican sen arabanı sattınmı ? Yazışman dan bunu anlıyorum,hayırlı olsun :) umarım istediğin fiyata satmışsındır. :)
  2. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Mehmet bey, araç sahibi 7500.TL ye almış olabilir 2000.TL de motora masraf etmiş. Tampon, vinç,lastik,boya vs hariç bunlarıda dikkate almak lazım yanlış anlaşılmasın ben sadece o araç sahibi ile yaptığım sohbeti burada sizlerle paylaştım Kaldıki...
  3. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba Alican, senin Ferozanı resimlerde gördük yeni boyatmıştın,güzel,temiz güle güle kullan
  4. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi ;D karıştırdım , Herkese inanmamak lazım Alican,
  5. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Kartepe deki araba mı bilmiyorum ama Ben sahibi ile görüştüm motor ve debriyaj setini değişmiş fiyatını sordum toplam 2000 TL masraf ettim demişti hatta o görüşme öncesinde ben bu jeep'i Sahibinde com da görmüştüm Çekmeköyde Daihatsu Ayyıldız servisi...
  6. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba Alican, bu araba Maltepe de bir ağbeye ait ben :) telefonda konuşmuştum sohbet amaçlı motor,debriyaj yeni ilk sahibinden alınmış bir araba fiyatıda makul alınabilir.Mantıklı :)
  7. M

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... o bahsettiğin lastikler çok büyük değil mi bu araç için ?
  8. M

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Merhaba Alican aracının lastik ebatları nedir ?
  9. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Kulaklarıma inanamıyorum Renault Yetkili serviste çalışıyorum, eski araçları servisten içeri bile sokmuyorlar. :)
  10. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Alican görüştün mü sana ne lazım ?
  11. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Alican Proje meselesi haklısın bürakratik engeller İlan No 114539532 buradan bakabilirsin
  12. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Bekir ağbey, Tayvanda bu arabalar'la adamlar taşımacılık yapıyorlarmış. arka koltukları sökmüşler,arkaya karşılıklı koltuk koymuşlar iniş binişler arka bağaj kapısından yapılıyor. bence mantıklı :)
  13. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Bekir ağbey 2 yıllık feroza kullanıyorum şimdiye kadar hiç parça problemi yaşamadım,servisler çok ilgililer bu konu hakkında çok yardımcı oluyorlar da tamir vs ben çok memnunum :)
  14. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Sahibinden com'a bir ilan düştü adam almanyada istediğin parçayı söylüyorsun kargo ile gönderiyor.(çıkma veya yeni)
  15. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba Alican, Tayvan malı disk'i nereden buldun ? :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri