mehmettufan kullanıcısının son içeriği

1. M

Defender Vites Sorunu

Ynt: Defender Vites Sorunu şanzıman dedinizde bende bir şey sorayım vıtes değiştirdiğimde ayağımı devriyajdan sert çektiğimde arka taraftan küüt diye bir ses geliyor cokta sert gelmeye başladı şanzımanla alakası varmıdır nerden geliyor bu ses
  2. M

Defender İçin Vinç Ve Vinç Tamponu Arıyorum

Ynt: Defender İçin Vinç Ve Vinç Tamponu Arıyorum tanponun foto sunu atarsanız iyiolur ne kadara yapıyo nerde bu usta istanbuldamı düz tanponda yapıyomu ilginize teşekkürler
  3. M

defender için ikinci el vimç ve vinç tanponu arıyorum bilgisi olan arkadaşlar 05348952289 tl ulaşabilirler
  4. M

defender için vinç tanponu ve vinç arıyorrum
  5. M

Defenderi Hidrolik Direksiyona Çevirme Hk.

Ynt: Defenderi Hidrolik Direksiyona Çevirme Hk. takip
  6. M

Sizce Bu Defenderlar Nasıl?

Ynt: Sizce Bu Defenderlar Nasıl? defender aşkı başkadır
  7. M

DEFENDER ARKA KRANK KEÇESİ İÇİN ACİL YARDIM

Ynt: DEFENDER ARKA KRANK KEÇESİ İÇİN ACİL YARDIM teşekkür ederim yardımlarınız için bende kayalara devriyaj ve kece sipariş ettim
  8. M

Ynt: DEFENDER ARKA KRANK KEÇESİ İÇİN ACİL YARDIM ok teşekkür ederim
  9. M

Defender krank kecesi acil yardım

Ynt: Defender krank kecesi acil yardım muhafazada oring varmı diye hiç dikkat etmedik
  10. M

Ynt: Defender krank kecesi acil yardım Bu işlerle uğraşmak hoşuma gidiyor bunu bilerek defender aldım zaten ama ama 2 kere motor indirdikten sonra hala olmaması üzüyor insanı. ben ilk baştan ustamı değiştireyim sonra stk kecesini söylediler en iyisi oymus bakalım bi de onu deneyelim oda olmazsa...
  11. M

Ynt: Defender krank kecesi acil yardım ilk aldığım kece orjinal di 100.120.12 ölcülerinde fakat krankı kumpasla ölcdüğümüzde 99 geliyo 100 kecede buna büyük geliyor
  12. M

merhaba arkadaşlar 91 model dizel askeriye cıkması bi araç aldım 6 ay önce arka krank keçesinden yağ kaçırıyor 2 kere motor indirdik bi türlü olmuyor taktığımız keceler 100.120.12 usta bol geldiğini soyledi kacırır dedi 3 ay sonra kacırdı sonrasında 88.5 . 120.13 taktık sıkı olsun diye fakat 100...
  13. M

Merhaba arkadaşlar 91 model dizel askeriye cıkması defender aldım 4 aydan sonra aracın altından yağ kacırdını fark ettim usta krank kecesi kacırıyo dedi o arada devriyajda kacırdı yağladığı içiin, indirdik motoru 100.120.12 ebatında bi kece taktık fakat takarken kumpasla krankı ölctüğnde...
  14. M

Defender Alacağım - Önerileriniz

arkadaşlar benim aracım 450_500 gibi yakıyor normalmidir bana fazla gibi geldi ama arazidede zorlamıyorum ne yapmam lazım pompaylamı alakalı acaba
  15. M

defender

Ynt: defender bunun zevki aracı kendin yapmaktır her şeyini bilkiceksin camurda gezmek ne kadar <zevkliyse arabayı yapmakta o kadar zevkli bende

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri