Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Vites Sorunu
şanzıman dedinizde bende bir şey sorayım vıtes değiştirdiğimde ayağımı devriyajdan sert çektiğimde arka taraftan küüt diye bir ses geliyor cokta sert gelmeye başladı şanzımanla alakası varmıdır nerden geliyor bu ses
Ynt: Defender İçin Vinç Ve Vinç Tamponu Arıyorum
tanponun foto sunu atarsanız iyiolur ne kadara yapıyo nerde bu usta istanbuldamı düz tanponda yapıyomu ilginize teşekkürler
Ynt: Defender krank kecesi acil yardım
Bu işlerle uğraşmak hoşuma gidiyor bunu bilerek defender aldım zaten ama ama 2 kere motor indirdikten sonra hala olmaması üzüyor insanı. ben ilk baştan ustamı değiştireyim sonra stk kecesini söylediler en iyisi oymus bakalım bi de onu deneyelim oda olmazsa...
Ynt: Defender krank kecesi acil yardım
ilk aldığım kece orjinal di 100.120.12 ölcülerinde fakat krankı kumpasla ölcdüğümüzde 99 geliyo 100 kecede buna büyük geliyor
merhaba arkadaşlar 91 model dizel askeriye cıkması bi araç aldım 6 ay önce arka krank keçesinden yağ kaçırıyor 2 kere motor indirdik bi türlü olmuyor taktığımız keceler 100.120.12 usta bol geldiğini soyledi kacırır dedi 3 ay sonra kacırdı sonrasında 88.5 . 120.13 taktık sıkı olsun diye fakat 100...
Merhaba arkadaşlar 91 model dizel askeriye cıkması defender aldım 4 aydan sonra aracın altından yağ kacırdını fark ettim usta krank kecesi kacırıyo dedi o arada devriyajda kacırdı yağladığı içiin, indirdik motoru 100.120.12 ebatında bi kece taktık fakat takarken kumpasla krankı ölctüğnde...