memati48 kullanıcısının son içeriği

1. memati48

6.00/16 kesik OK144

Ynt: 6.00/16 Kesik Ok144 selam lastikler duruyomu resim varmı
  2. memati48

FULL ORJİNAL CJ8

Ynt: FULL ORJİNAL CJ8 araç duruyomu tel: no vermemişsiniz
  3. memati48

Suzuki Samurai Aranıyor...

Ynt: Suzuki Samurai Aranıyor... merhaba benim bi ardaşımda 93 model samuray var bulamadıysanız yardımcı olurum
  4. memati48

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni üye arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
  5. memati48

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni üyeler hepiniz hoşgeldiniz aramıza
  6. memati48

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 cj 6 üntaş otoda doguşu Deniz bey öncelikle merhabalar ben marmaristen Mehmet harttabın son halini merakla bekleyenlerden biriside benim umarım usta ellerde görüntüsü hoş duracak harttabın benim cj8 deki görünüşü ve son hali 1 2 resim paylaşmak istedim paylaşım...
  7. memati48

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz arkadaşlar
  8. memati48

JEEP CJ-7 Karda Su Tankerini Çekebilirmi... ???

Ynt: JEEP CJ-7 Karda Su Tankerini Çekebilirmi... ??? helal olsun hasan hem sana hemde cj ye işte olay budur
  9. memati48

cj8 için ön cam ve fitil arıyorum

Ynt: cj8 için ön cam ve fitil arıyorum Ali bey ilgi alakan için çok teşekkürler verdiğin link ten takipdeyim.
  10. memati48

cj ruhu galiba anca böyle anlatılır

Ynt: cj ruhu galiba anca böyle anlatılır anlatılmaz ancak yaşanır çünkü o bir cj
  11. memati48

SUZİKİ VİTARA KİLİTLİ DİFRANSİYEL(ÇIKMA)

Ynt: SUZİKİ VİTARA KİLİTLİ DİFRANSİYEL(ÇIKMA) merhabalar elinizde samuray arazi şanjumanı 4x4 varmı ön şaft ta lazım varsa fiyatı ne olur. arkadaşımın 93 model samurayisine... saygılar
  12. memati48

Ynt: cj8 için ön cam ve fitil arıyorum selam ali bey bugün gittim burç tic. te evet varmış cuma günü alıyorum 65 tl. hüseyin beyin size selamı var jeepi bitirmişmi diye sordu sizin için bende bilgim yok dedim.....bilgi ve yardım için teşekkürler
  13. memati48

Ynt: cj8 için ön cam ve fitil arıyorum tşk ler Ali bey yarın gidip bakayım bulamassam eğer size tekrar dönerim bu arada siz nerdensiniz..hayırlı akşamlar
  14. memati48

ikinci el veya sıfır olabilir ..tşk.ler
  15. memati48

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri