cj8 için ön cam ve fitil arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan memati48 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,749

Etiketler
Ynt: cj8 için ön cam ve fitil arıyorum

Selamlar Mehmet bey,

Marmaris sanayide CJ parcalari satan Huseyin bey var dukkanin ismini hatirlayamadim fitili oradan camida herhangi 1 oto camcisindan kestirip taktirabilirsin takmasi ve renkli camin fiyati 50 tl tutuyor eger fitil Huseyin beyin elinde yoksa bende cikma ve Huseyin beyden almis oldugum yenide vardi 1 garaja bakmam gerek.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

BURÇ TİCARET

Jeep CJ 5-6-7-8
DODGE - LANDROVER
ORJİNAL ve YEDEK PARCALARİ

Huseyin Demirvuran

Şb:Çakir Sanayi Sit no 3 Marmaris
Tel: 02524128778 Fax: 4130609

Merk;Sanayi sitesi J Blok no 8 Çine
Tel: 02567113543

tşk ler Ali bey yarın gidip bakayım bulamassam eğer size tekrar dönerim
bu arada siz nerdensiniz..hayırlı akşamlar

selam ali bey
bugün gittim burç tic. te evet varmış cuma günü alıyorum 65 tl.
hüseyin beyin size selamı var jeepi bitirmişmi diye sordu sizin için
bende bilgim yok dedim.....bilgi ve yardım için teşekkürler

Selam Mehmet bey,

AS. getirende gonderende Sagolsun.
Yardimci olabildiysem ne Mutlu bana.
Arabamin son hali ve yapilacak degisklikleri buradan http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38014.220 takip edebilirsin.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Ali bey

ilgi alakan için çok teşekkürler verdiğin link ten takipdeyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR