mert kose kullanıcısının son içeriği

1. mert kose

2.7 Crd Cherooke Arizalari Ile Ilgili Yardimci Olmak

merhaba arkadaslar 2.7 crd cherookelerin mekanik problemleri ile ilgili bilgi almak icin 05322341208 ararsaniz yardimci olurum
  2. mert kose

Defender 90 110 130 Kasa Toplama Ve Yardim Konusu

merhaba arkadaslar defender toplatmak ve mekanik sikintilari ile ilgili sorun yasayan arkadaslara yardimci olabilirim telefonum 05322341208
  3. mert kose

Büyük Fosil Buluşması Ankara - İran Gezisi Üzeri Arkamızdan Su Dökmece. Tüm Defender Sever Ve Sahipl

Ynt: Büyük Fosil Buluşması Ankara - İran Gezisi Üzeri Arkamızdan Su Dökmece. Tüm Defender Sever Ve Sahipleri Davetlidir! Ben artvin bolgesindeyim gurcistan ayagina burdan katilabilirim fakat burada hangi tarihlerde olursunuz acaba
  4. mert kose

Defendere 130 Sanzuman Sorunu

Ynt: Defendere 130 Sanzuman Sorunu Merhabalar 1.66 ya gecis yaptim fakat asfaltta 100 km hizla giderken bagiriyor inliyor son hizi cok dustu ama arazide cok iyi ama asfalt performansi hosuma gitmedigi icin 1.22 ye donus yaptim tekrar asfaltta ucuruyor resmen 140 km surate rahat cikiyor arazide...
  5. mert kose

Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var Gule gule kullanin allah kaza bela vermesin
  6. mert kose

2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi

Ynt: 2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi Yardimci olabildiysem ne mutlu
  7. mert kose

2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi

Ynt: 2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi merhabalar öncelikle hayırlı olsun .Bende bu aractan vardı 2005 model geçen yıl sattım benim araç 220000 bin km de idi aracın kronik bir rahatsızlık yoktu enjektor pulları bazen bozuluyordu onlar da 5 tl gibi birşeydi şanzımana gelince...
  8. mert kose

defender ı nasıl yapalım

Ynt: Defender I Nasıl Yapalım Merhabalar valla bende aracimi yaptitdim yakin zamanda ve forumda paylastim simdi de malum sitede ilani var satiyorum mesela ben keyfi saticiyim cok bi aciliyetim yok satarsam egerki tekrar defender toplattiracam her zaman bir ust citaya yukselmek ister insan...
  9. mert kose

Ynt: Defendere 130 Sanzuman Sorunu aracı genelde %50 dağlarda %50 asfaltta kullanıyorum yeri geldi mi uzun yol da yapabiliyorum ama dağda da beni üzmesini istemiyorum
  10. mert kose

Ynt: Defendere 130 Sanzuman Sorunu merhaba arkadaşlar aracın şanzımanını indir onarımı yapılıyor fakat arazi şanzimanın grup dişli oranını kaç yapsak diye düşünüyorum ustam 1,66 yapalım diyor ustunde 1,22 var düz yolda asfalt zeminde süper ama araziye cıkınca bayıltıyor araç 130luk puma motor...
  11. mert kose

Üstadlardan Bilgi V8 Defender

Ynt: Üstadlardan Bilgi V8 Defender murat bey saygılar bir defender 130 sahibi olarak v8 yakıt olarak ve arıza onarımı olarak aslında tavsiye etmiyorum bu benim görüşüm çünkü v8 parçasını her yerde bulma imkanınız yok 1-2 gün beklemek gerekebilir icabında benim defenderim ford puma motorlu ve...
  12. mert kose

Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla... hayrılı olsun allah utandırmasın inşallah bendede 130 kasa defender var ama tabi sizin ki kadar teferruatlı aksesuar yapamadık ama yavaş yavaş yapıcaz inşallah çalışmalarınızı ilgi ile takıp ediyorum...
  13. mert kose

Ynt: Defendere 130 Sanzuman Sorunu hocam şanzımanın durumu nedir bir sıkıntısı yoktur inşalllah birde hangi şehirdesiniz
  14. mert kose

Ynt: Defendere 130 Sanzuman Sorunu yok şu an üzerinde lt 77 şanzımanım var zaten ya onarım yaptıracam yada cıkma alacam almışken de rn 380 mi alsam diyorum işte birde lt 77 ile rn380 arasında ne fark var artıları eksileri nelerdir araçta puma motor var
  15. mert kose

Ynt: Defendere 130 Sanzuman Sorunu Peki cikma lt77 sanziman fiyatlari ne kadardir acaba

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri