Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,613

langona

4x4 çaresi olmayan bir hastalıktır...
Yer
BALIKESİR/AKÇAY
herkeze merhaba:smiley: yeniden bir 130 kasa v8 defenderin daha restorasyonuna başladık allahın izniyle, daha önceki natua jeep'de yaptırdığım turuncu 130 defenderin aynısının birazdaha gelişmiş donanımlısını yapmaya gayret edicez, ustalarımız natua jeep ekibi olarak daha gelişmiş daha esnek kendi el emeği donanımlarıyla ve yükseltme sistemleriyle güzel bir iş çıkaracaklarıcaklar inşallah, yapım aşamasında yapılan yenilikleri siz gezenbilir üyeleriyle paylaşmakdan onur ve gurur duyarım,sizlerinde görüş ve önerilerine herzaman açık olduğumu önemle söylemek isterim saygılarımla.

IMG_2774.JPG

CAM00234.jpg

CAM00235.jpg

IMG_2778.JPG

Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

bu yeni 130 u nerden aldiniz ? bu aralar heryerde gormeye basladim :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

2 adet 130 var bende ikisini beraber almıştım ankaradan 1 yıl oluyor, turuncu olannıda ben yaptırdım fakat sattım şimdi yeniden yaptırıyorum resimlerdekini diğerinide bu bitince nasip olursa saygılar.

istanbul da 3-4 tane gordum ayri ayri.ihale felan mi oldu diye merak ettim

bu araçlar 130 kasa defenderler ağırlık olarak en çok tadaşda vardı tedaş özelleşince bu araçları türkiye genelinde bölge bölge tedaşı paylaşan özel şirketler kullanımdan kaldırıp ellerinde tutuyorlardı şimdi bölge bölge satışları yapılıyor mesala istanbulda boğaziçi elektrikde 6 tane vardı bilmiyorum neoldular duruyorlarmı sattılarmı, yanlız 110 kasalar kadar çok sayıda değiller türkiye genelinde çünkü bunları otokar 93 ve 94 yıllarında özel olarak tedaşa ağır hizmet aracı olarak yaptı ve motorlarınıda ağır hizmet olduğundan v8 koydular.

burdada satmislar demekki 110 lara gore daha derli toplu sanki araclar

hayırlısı olsun.digerinin fotosunu gördüm ustalarımı tebrik ederim daha gelişmişini yapacaklarından şüpem yok sanat yapmışlar adeta ellerinize saglık hayırlı işler kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun

Kolay gelsin aracın ilk başlangıç halinde ki fiyatları nedir?

hayrılı olsun allah utandırmasın inşallah bendede 130 kasa defender var ama tabi sizin ki kadar teferruatlı aksesuar yapamadık ama yavaş yavaş yapıcaz inşallah çalışmalarınızı ilgi ile takıp ediyorum saygılar mert köse

başkentli' Alıntı:
hayırlısı olsun.digerinin fotosunu gördüm ustalarımı tebrik ederim daha gelişmişini yapacaklarından şüpem yok sanat yapmışlar adeta ellerinize saglık hayırlı işler kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun

teşekkür ederim çok sağolun, ustalarımız gerçekden sanatlarını çok güzel işliyorlar ve sürekli geliştiriyorlar inşallah çok daha güzellerini yapıcaklar, sağolun eksikolmayın saygılarımla.

oguz28' Alıntı:
Kolay gelsin aracın ilk başlangıç halinde ki fiyatları nedir?

tşk ederim sağolun, aracın başlangıçdaki fiyatı 15 ile 18 arası değişiyor piyasada çok az olan bir kasa olduğundan birde v8 olması biraz talepleri arttırdı sanırım:smiley: saygılar.

mert kose' Alıntı:
hayrılı olsun allah utandırmasın inşallah bendede 130 kasa defender var ama tabi sizin ki kadar teferruatlı aksesuar yapamadık ama yavaş yavaş yapıcaz inşallah çalışmalarınızı ilgi ile takıp ediyorum saygılar mert köse

çok sağolun eksikolmayın, bu araçları başdan ya komple sıfırdan toplamak lazım yada imkanlara göre yavaş yavaş yapmak lazım tabiki herkez imkanlarına göre aracına bişeyler yaptırmaya çalışıyor illaki sizede kolay gelsin saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR