Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,572
Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

sayfada sorun var resim yükleyemiyorum görevli moderatör arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

Valla son halini merak ettim şimdi... :smiley:

bizde yeni resimleri bekliyoruz

son halininin resimlerini yüklemeye çalışıyorum ama malesef sayfada sorun var defalarca denedim olmadı inşallah yükleyecem kısa zaman içerisinde.

resimlerin devamı...

20140623_175722.jpg

20140627_183817.jpg

20140627_183847.jpg

20140627_183751.jpg

20140703_180822.jpg

vaybee
süper olmuş gerçekten

6 aylık restorasyon sonucunda sizlerle paylaştığım resimlerde gördüğünüz bütün yapılan donanım ve restorasyon işlemleri ben ve natua jeep ekibi usta arkadaşlarım ile birlikde fikir alışverişi yaparak ortaya çıkardığımız ( land rover defender 130)kasa aracımın başından sonunakadar bitmiş son şeklinide sizlerle paylaşmak yorumlarınıza ve eleştirilerinize açmak istedi, ilgi ve alaka gösteren herkeze şimdiden çok teşekkür ederim saygılarımla.

Muhteşem olmuş. Natua Jeep artık bu konuda marka oldu bence. Ellerine sağlık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

aracın yakıt durumu nedir
km de ne kadar yakıt tüketimi var:smiley:

aracın karbüratör sisteminde bir değişiklik yaptık normalde çift karbüratörlü orjinalleri belki bilirsiniz biz karbüratörün bağlı olduğu emme manifoltunu karbüratör bağlantı yerinden kesip biraz aşay düşürdük ve üzerine 2 boğaz ford karbüratörü taktık ve arabanın hem benzinde hem gazda mükemmel performans aldık yakıtsarfiyatıda baya düştü, orjinal sistemde lpg 80 krş yakıyordu uzun yolda şimdiki yaptığımız sistemde 55 krş lpg yakıyor uzun yolda şehir içide en yüksek 65 krş.

maşallah ..rengi duruşu süper olmuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri