Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: nikon d90
bir soru daha aklıma bişi takıldı ben mac oss x sistemi kulanıyorum benim resim arka planı nasıl değiştırecem daha guzel nasıl yaparım birde nikon 24-70 sabit zoom nerden ucuz alabilirim kafama bir yer takıldı inanılmaz fiatlar bu konuda bir bilginiz...
nikon 50 mm 1.1.4g yeni versiyon bir tane aldım işimi şimdi görüyor yalnız aklım nikon 24-70 de kaldı bilginizden dolayı teşekkür ederım
bana önerceğin bir lens tavsiyen varmı netlik açıdan diğelin ürünün özerınden güpür olsun sim olsun baskı olsun renk bir birine karışma ve soluk çıkma netlik ve aklından bir lens varmı peki nikon 24-70 bir bilginiz bu lens nasıl bişi baktınızmı...
şunu demek istedım benim bir arkadaşım çine giti nikon 24-70 sanırım orda 1500 $ temin eder tabiki ben ist dayım ist fiatı 3.600 tl ben bu lensle temiz çekim elde edeceğim tahmin ediyorum ışık dediğiniz onlar kolay ama dağları ovaları iç,in değil ben...
peki senın önerdiğin lens macro çekimi zor bir de sıgma markası nikon marka varken neden sigma şu anda benim d90 lens yok satım 1000 tl verdiler aldılar 18-200 lens vardı en son bana dediler ki en temiz çekim nikon 24-70 bundan daha temiz çekim lens zor...
tamamda ftograf makinesi satarım bana önerecğin bir makina varmı modeli yazarsan sevinirim çok kişi danıştım ama her kafada bir ses geldi teşekkürler