metato kullanıcısının son içeriği

1. M

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bu sportage nasıl 49.000tl olyor.. liste fiyatı 42.500 euro+1.147tl yani 85-86.000tl civarı. hadi benzinliside 5-10.000 tl ucuz olsa desek 75.000 tl.bilgide bir yanlışlık var........
  2. M

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? ümit hocam plastiğin kalitesinden hiç bahsetmedim, kokusundan bahsettim!.. ön konsolun üzerindeki düğmelerin daha estetik yapılabileceğinden bahsettim. onu tasarlayan bir mühendistir. o düğmeleri daha estetik çizersen görüntü çok değişir ama maliyet artmaz. benim...
  3. M

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? hocam daha önceki yorumumda yazının çok mantıklı oduğundan bahsetmiştim. ama bu hafta içinde duster'la tanışınca fikirlerim değişti.dıştan fena değil.içi hiç olmamış.bikere felaket bir plastik kokusu var araçta, bu kokuyu renault kangoo dan hatırlıyorum. 2004 yılında...
  4. M

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? evet hocam çok haklısın. bir madde olmazsa digeri oluyor.
  5. M

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster artık yollara çıksada görsek. zannediyorum bayilerede gelmedi. gören varmı? bazı araçların tanıtım resimleri çok güzel oluyor ama satışa çıkıp gerçek yüzlerini görünce hayal kırıklığı yaratıyor. bakalım duster da nasıl olacak....
  6. M

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster merhabalar.foruma yeni katıldım.konu ilgimi çekti ve biraz araştırıp paylaşmak istedim.araç yaklaşık 15-20 gün sonra satışa çıkacak.ilk önce 4x2 versiyonu satışa çıkıyor.4x4 45 gün sonra.şimdiden insanlar 1000tl kapora verip sıraya girmişler.donanım olarak neler var dedim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri