mihrmah kullanıcısının son içeriği

1. M

Gezenbilir 1. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007)

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007) inanılmaz bir gece geçirmişsiniz. gelemediğim aranızda olamadığım için zaten üzülen ben, şu an kahroluyorum :'( siz o fotoğrafları çekerken, ben -ne yazık ki- arapça metin çözümlemeye çalışıyordum off 000ff :-\ neyse geçene...
  2. M

Arnavutluk?

Merhaba, Aramızda daha önce Arnavutluk'a gitmiş olan var mı? Ya da gitmeyi düşünen ;) Çünkü ben bu yaz çok büyük bir ihtimalle gideceğim ve her türlü öneriye ihtiyacım var ::) Araştırdığım kadarıyla bildiklerimi ve şu an aşağı yukarı şekillenen güzergahımı sizlerle paylaşayım: Arnavutluk yeşil...
  3. M

10'ncu Uluslararası İstanbul Bienali'ne Gidiyoruz

Ynt: 10'ncu Uluslararası İstanbul Bienali'ne Gidiyoruz merhaba, ankarada yaşıyorum ama hafta sonu bi organizasyon olduğu takdirde katılabilirim aranıza ;)
  4. M

Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğrafı

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğrafı merhaba, süleymaniye kütüphanesi arşivi için okuldan birkaç hoca ve arkadaşla bu hafta sonu ankaradan istanbula geliyorum şansa bak :) hocalardan yakamı kurtarabilirsem aranıza katılmayı çok isterim. olmazsa arar nerede olduğunuzu öğrenir, yine de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri