Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2010 yılından bu yana 2. sahibi olduğum otomatik vites Magnum 4x4 aracım satılıktır. Aracı aldığımda 40000 km idi. Şu an 112000 km'de. İlk sahibi bir kez kasanın kapağını çarpmış ve boyatmış.Ben kamp amaçlı aldım. Zaman içinde daha çok offroada dönmeye başladım için satmaya karar verdim. Araca...
Ynt: L200'de 15x10 Jant ve uygun lastik ebatlari nelerdir?
Merhaba. Bende 15"jantta sıkıntı olduğunu duydum. Sizinle aynı ölçüde lastik ve jant kombinasyonu kullanıyordum. Şimdi 265/75/16 lastik ve jantta geçtim. Yaklaşık 32"denk geliyor yine. Yanlış hatırlamıyorsam her bir 4cm yükselmeye...
Ynt: Aracım için yetkili veya özel servis..?
Kartal sanayi sitesinde ilfer oto var. İstanbulda Mitsubishi kullanan ve offroad yapanların en güvendiği isimlerin başında geliyor.Bende birçok yer dolaştıktan sonra en son ona gittim.
Ynt: L-200 Lastik ebadına bağlı değişimler
Ben l200'ü ilk aldığımda üzerinde 245/65/17 bridgestone dueler Ht vardı.Araç biraz alçak kalıyordu ama yakıt şimdikine nazaran en az 2 lt daha ekonomikti.Aracın ara hızlanmaları daha iyidi.Ama çamura girdiğinde ağzı burnu bir yere kayıyordu.Şimdi...
Aracım için 255/85/16 AT veya MT lastik ve taban genişliği yaklaşık 22 cm olan 16" jant arıyorum.Kafamda belli marka ve model yok. Aracın üzerinde olsn 265
/70/16 Cooper AT3 ve orjinal 17" jantları ile takas düşünüyorum.
Ynt: acil durumlarda ne yapmali
Tek başına çıkmak tavsiye edilen bir durum değil. Bir yerde takılmayı bırak,allah korusun yaralanmalı bir kazada yardım çağramayabilirsin.