Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
sevgılı alpıno
ewet bu yolları yapmak ıcın cok caba ve para harcadım ama her kurusuna degdı ama ay mars tan once daha koskoca bır asya kıtası afrika america falan var yanı daha %1 i bitti diyebiliriz en buyuk hayal zaten her cm2 yi gezebilmek dunya...
Ynt: Motosikletlerin Köprü ve Otoban geçiş ücretleri
arkadaslar belkı yasal değil ama ben senelerdir kopruden plakamı kapıyarak gecıyorum benzın olarak bıle yakmadıgım bır parayı kopruyu kullanmak ıcın odemek mantıksız ve soygun gibi geliyor bana. hatta bıkaç kere yakalandıgım polıslere ben...
Ynt: Motorunuz Nedir?
gecen sene sattıgım fz6 fazer ımdan sonra 2 gun önce 2001 model bmw r1150r almıs bulunmaktayım. sitenize az once uye oldum tanışalım bölümüne endimi hemen tanıttım butun uyelere selamlar iyi gunler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
oncelikle herkese selamlar ismim ilker yaş 27 bu yaşa akdar hayatı az biraz haylazlık peşinde kovalıyarak geçirdik. şimdi ustumuzden atmaya çalıssakta etkileri halen devam ediyor. en son yıldız teknık universitesi gemi inşaatı bölumunu bitirsim. 2008...