Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)
eski halini kullanmadigim icin yeni halini bilmiyorum bilyeli saftlarda ama bit gun gorusursen siz kullanirsiniz fikrinizi soylersiniz
bir tarafi yapiskanli bunu dere yolundaki opet (tatlises opet) tam karsi kosesinden aldim :)
orada insaat mlz satiyor
evet resimdekini aldim takalim bakalim nasil olacak yarin arabaya takilir
ama ordan arabanin isi cok marsa basmadan once
resimleri paylasirim
acikcasi saftlarin kafalari 360 derece donebilen bir sekilde oldugundan takilip gorup test etmek lazim
Yukseltme kiti hakinda soru isaretlerim var ama bitsin bakalim arka dingilin ustune kaynak seklinde arka taraf yukseltiliyor nekadar saglikli bilmiyorum
fikirlerinizi bekliyorum
arabanin altina putur attim
maslak oto sanayide 1. kisimda dia nin yaninda santana otomotivde yapiliyor araba
puturude hemen karsidaki nalburdan aldim
elektirikciden gelen araba alt tarafina komple putur atildiktan sonra toplanmaya baslandi
on kilitli difiransiyel
yukseltme kiti ve arka komple sistem sifirdan alindi
arkadaslar tesekkurler
araba su an elektirikcide boyasi bitti
sizle yakinda resimleri paylasirim
Ynt: Sürekli 4*4'de Lada Niva'da Sorunlara Son
yeni parcalariniz hayirli olsun
arda oto o parcalardan iki takim getirdi birinizde ben aldim ama arabamin yurumesi 2 ay kadar surecek
lutfen izlenimlerinizi ve videolarinizi ve gerekse yorumlarinizi daha detayli paylasirsaniz sevinirim