Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)
Teşekkür ederim Sinan...
Off-Road Oyunları organizasyonu yok ise, yanıltıcı olmaması için bu konu başlığını değiştirmemiz gerekir çünkü. ;)
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)
Sinan arkadaşım merhaba,
Başlıkta "Off-Road Oyunları" deniliyor, böyle bir oyun organizasyonu var mı?.. Bilgi verirseniz sevinirim.
Etkinliğiniz hayırlı olsun arkadaşlar, inşallah keyifli geçer...
Fakat lütfen, tanıtımlarımızı ve duyurularımızı, başka kurum ve kuruluşlar hakkında olumsuz sözler sarfetmeden yapalım.
Tekrar kolay gelsin ve...
Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?
Yaklaşık üç sene önce, karavanları incelerken Gezenbilir'i bulmuştum. Şu anda off-road ve doğada kamp hayatımın vazgeçilmezleri.
Ama gelecekte kesinlikle, arkasında motosiklet olan bir karavan kullanıcısı olarak görüyorum kemdimi...
Ynt: Araç Tercihi İçin Yardım Lütfen ?..
Aşağıda linklerini verdiğim konuları incelerseniz, yardımı olacaktır sanıyorum. ;)
Bir de "Araçlar" bölümündeki, düşündüğünüz araç markaları ile ilgili bölümleri...
Önerebileceğiniz 4x4 Araç Nedir ?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38945.0...
Ynt: Esenceli'de Off-Road (21 Eylül 2009)
Keyifli bir macera ve güzel bir tecrübe olmuş. ;) Bu tür etkinliklerin en verimli yanı, bu işin ihtiyaçlarını öğrenmek değilmidir zaten. ;)