mogaba kullanıcısının son içeriği

1. M

Dusterda Deri Koltuk Seçimi ve Alternatifleri

Ynt: Dusterda Deri Koltuk Seçimi ve Alternatifleri yaklasik 1.200 lira deri koltuk fiyat farkı var. bunun yerine dışarda 300-400 e deri kaplatabilirsin. ama orjinal istiyorsan senin tercihin.
  2. M

Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) kar da ben de denedim, çok iyiyidi de çamur performansını merak ediyorum.
  3. M

Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) gerçekten güzelmiş: tebrikler. ayrıca rizenin hangi yaylası bu ?
  4. M

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi kontak anahtarını çevirdikten sonra yağ ışığı söndükten sonra çalıştırırsanız motoru çalıştırırsanız o sesi biraz azaltabilirsiniz.
  5. M

Duster ile Kar ve Çamur Keyfi

Ynt: Duster ile Kar ve Çamur Keyfi video lara bakınca sanki duster biraz eksik mi kalmış ne :):):) ya da benim duster den beklentim daha fazla.
  6. M

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? çok iyi fiyata almışsın. duster i burda en pahalı alan benim herhalde :))
  7. M

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? hakan bey, öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun. benim merak ettiğim aracınızı kaça mal ettiniz. ?? ve nereden aldınız.
  8. M

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi elhemdurillah kullanıyoruz ::))
  9. M

Dacia Duster ve Lada Niva.

Ynt: Dacia Duster ve Lada Niva. duster' de esp yok demişsin. daha ilk cümleden hatalı. otur sıfır.
  10. M

Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. iyiymiş.
  11. M

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? aga inanır mısın, arabayı aldığım galerici bile bilmiyordu bunu. sürekli bir 4 çekeri yok dedi bize. güya auto da iken araç kendilinden 4 çekere geçiyor muş. 4wd nin fonksiyonu iiçinse ne dediğini unuttum simdi ama sürekli 4 çekerinin olmadığını söyledi. hay allahım ya...
  12. M

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? selam bir sey soracam. bu 4*4 lerde sürekli bir 4 çeker var mı. yani o 4*4 tusu, auto, lock ve 2wd olan nasıl ayrılıyor. ???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri