moğuz kullanıcısının son içeriği

1. moğuz

Açılır - Kapanır (Pop-up) Tavan

Ynt: Açılır - Kapanır (pop-up) Tavan Atilla Bey , bahsettiğiniz tip bu olsa gerek
  2. moğuz

Açılır - Kapanır (Pop-up) Tavan

Ynt: Açılır - Kapanır (pop-up) Tavan Selamlar; T5 için Temmuz ayında Erdal Oto Döşeme ile yaptığım görüşme üzerine, ürünü uzun süredir getirtmediklerini ama istenirse 4000 euro civarında getirtebilecekleri cevabını almıştım. Bu durum da Atilla Beyi beklememiz konusunda kesinlikle...
  3. moğuz

Defender İç ölçüleri

Ynt: Defender İç ölçüleri Selamlar; Karavan bölümünde defender ambulanstan camper yapan üstatlar var. Benim okuduğum kadarı ile Yükseklik : 155 cm En : 170 cm Boy : 220 cm (Ölçüler arka kabin kullanılabilir iç ölçüleri)
  4. moğuz

%100 difransiyel arka kilit v6 96 model vitara için

Ynt: %100 difransiyel arka kilit v6 96 model vitara için Selamlar ; Pek yakında 2000-2001 model 1.6 vitara sahibi olacağım ve arkaya %100 kilit taktırmak istiyorum .Benim sorum günlük kullanımda bir zorlama yada arabaya bir sıkıntı çıkartırmı?
  5. moğuz

Satılık 110 DEFENDER - ANKARA

Ynt: Satılık 110 DEFENDER - ANKARA (SATILDI) Aracım satılmıştır. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  6. moğuz

Ynt: Satılık 110 DEFENDER - ANKARA Telefonum 0532 526 79 27 / moakinci@hotmail.com
  7. moğuz

Ankara ; Pazar Gezisi (27 Kasım 2011)

Ynt: Ankara ; Pazar Gezisi (27 Kasım 2011) Biraz da benden....
  8. moğuz

Ankara ; Pazar Gezisi (27 Kasım 2011)

Ynt: Ankara ; Pazar Gezisi (27 Kasım 2011) Beni davet eden Engin'ciğime ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Harika bir gündü.
  9. moğuz

Ynt: Satılık 110 DEFENDER - ANKARA Evet direksiyon hidrolik, kutu komple yeni değişti. Hemen cevap veremiyorum özür dilerim.İşlerim hep dişarda evde de internet yok o yüzden.
  10. moğuz

Defender Alacağım - Önerileriniz

Katılıyorum kesinlikle kolay gelsin. Yazdığınız aralıktaki bir araba sizi memnun etmiyebilir kesinlikle masraf ister.Hazırlıklı olun.
  11. moğuz

Ynt: Satılık 110 DEFENDER - ANKARA resimler devam...
  12. moğuz

Ynt: Satılık 110 DEFENDER - ANKARA Resimlerde bana göre eksik aksesuar olarak stepne taşıyıcı ve sağ snorkel.Bunlar içinde aldığım fiyat 350 taşıyıcı ,forumda okuduğum kadarı ile 200 sağ snorkel (niyeyse sol çok pahalı) toplam 500 diyelim.Forum üyesi arkadaşlara bu rakamı düşücem ve fiyat 18000.-
  13. moğuz

Ynt: Satılık 110 DEFENDER - ANKARA Biraz daha resim......
  14. moğuz

Ynt: Satılık 110 DEFENDER - ANKARA Barış bey selamlar ,yorumunuz için teşekkür ederim.Her defender gibi bakımları bir türlü bitmez bunların gerçekten.Bende zaten genelde görünmeyen aksamlarına ve mekaniğine önem verdim öncelikle ama malum zamansızlık ve maliyet herkesin ortak sorunu...
  15. moğuz

Aracın tüm bakımları Ankara da Engin Urgancı tarafından yapılmıştır. Ruhsat hususi arazi taşıtı olarak (M1G) geçiyor. Muayene 2 sene,Bitiş tarihi Şubat 2012 . - 1987 model 2.5 düz dizel - T-Max vinç(9000) - Özel tampon, - Üst bagaj, - 4 adet yeni sayılabilecek AT lastik 255/70/16, - Çeki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri