monte kullanıcısının son içeriği

1. M

Unimog Ne Tür Bir Araçtır?

Gayet güzel bir yazı. Viteslerin kullanımını ve farklı güç aktarımını da video olarak sayfanıza yükleseniz harika olur..
  2. M

Land Rover Discovery 2 Için En Kaliteli Yan Sanayi Parça Markası?

Genelde kalite Bearmach , Allmakes ve Britpart sıralamasındadır.
  3. M

Defender Otomatik Şanzıman

Ynt: Defender Otomatik Şanzıman Olur, olur çok da güzel olur:) İngiltere'de 90ların başından 2000lerin ortalarına dek orjinal otomatik şanzımanla Defenderlar üretildi.Hem benzinli hem de dizel motorlarda seçenek vardı. Şimdi isteyene Ashcroft gibi firmalar hazır kit sunuyor...
  4. M

Disco1 Fren Müşürü (abs'li) Arıyorum Lr005794

Ynt: Disco1 Fren Müşürü (abs'li) Arıyorum Lr005794 Parçayı buldum. Ararken, BMW'nin de E30, E32, E36 kasalarda aynı modülü kullandığını öğrendim. AMR2010 oem koduna da sahip olan parça, herhangi bir BMW parçacısından 1382385 koduyla 30-40TLye alınabiliyor. Ör...
  5. M

2015 İtibariyle Off Road Araçlarda Muayene Durumu

2015 başından beri Tüvtürk muayenesinde vinçler ruhsata işli değilse kabul edilmiyor deniliyor.Tecrübe eden var mı? Ayrıca yakın zamanda İstanbul'da vinç için proje çizdirenler firma/mühendis bilgisi-ücret bilgisi paylaşırlar mı? Son soru Disco, Pajero veya LandCruiserlardaki bagajdaki orjinal...
  6. M

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Gayet iyi girişim, tebrikler. Araçlar için sunroof camları da üretmeyi denediniz mi?
  7. M

Satılık Led Off Road Cree Sis Farları

Ynt: Satılık Led Off Road Cree Sis Farları 99 TL günceli...
  8. M

Discovery V8 e Snorkel Yapımı

Ynt: Discovery V8 E Snorkel Yapımı Bu şnorkeli İstanbul'da mı yaptırdınız? Evetse iletişim bilgileri rica edebilir miyim?
  9. M

Series 3 Aracım İçin Snorkel Yapımı

Ynt: Series 3 Aracım İçin Snorkel Yapımı Gayet güzel olmuş, LR'nin hele Defender ve Series'lerin bu "lego" özelliği hep keyif veriyor. Siyah akerdeon hava borusunu nasıl temin ettiniz?
  10. M

Discovery 1 Rölanti, Boğulma,tekleme Sorunu

Ynt: Discovery 1 Rölanti, Boğulma,tekleme Sorunu Benzer arızaya ingiliz forumlarında çözüm okuyup kendi aracımda uyguladım, halletti; tavsiye ederim. Rölanti motorunu söküp yuvasını bantlayın, halen rölanti motoru kabloya takılı halde iken marşa basın, araç çalışınca göreceksiniz ki rölanti...
  11. M

Satılık Led Off Road Cree Sis Farları

Ynt: Satılık Led Off Road Cree Sis Farları Güncelleme:18w'lıklar 5 delici 5 yayıcı olarak mevcuttur. 2 ad. de delici 20w (2x10w çipli) elimde var.
  12. M

Subaru Outback 3.0 2007 Aldım

Ynt: Subaru Outback 3.0 2007 Aldım Çok keyifli bir araç almışssınız. Güle güle kullanın.Bakımını düzenli yaptırın, 500bin km sorunsuz binersiniz. Outback'in özellikle ABD'de hayranları vardır, her kasa değişiminde gider yenisini alırlar. A/T tipi bir lastikle, her tür stabilize yol, kum ve...
  13. M

Hudoff Offroad Club Bu Akşam Hadımköy Sazlıbosna Barajına Gidiyor

Ynt: Hudoff Offroad Club Bu Akşam Hadımköy Sazlıbosna Barajına Gidiyor Afiyet olsun :)
  14. M

Karter Koruma Projem Ve Land Rover Donanımları- Masai 4x4 Aksesuarlar

Ynt: Karter Koruma Projem Ve Land Rover Donanımları- Masai 4x4 Aksesuarlar 6mm bana yeterli geldi.Hele bir hakkını verelim de 8mm'e ihtiyaç olursa değiştiririz...
  15. M

MSR Ocak Pompasi ve MSR 325 ml yakit sisesi

Ynt: Msr Ocak Pompasi Ve Msr 325 Ml Yakit Sisesi Pompa güncel midir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR