mr_ukala kullanıcısının son içeriği

1. M

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: Rav4'ü Garajdan Çıkaramıyorum yine mi başladı bu konu? ;D
  2. M

Yardım: Magellan professional MMCX için harita

Ynt: Yardım: Magellan professional MMCX için harita MakroMap te hazırlayacaksın haritaları. önce makromap in tanıdığı formatlara dönüştürmen lazım elindekileri onu da global mapper ile rahatlıkla yapabilirsin. makromap te bi katman yapıp onun içine atıp export edip gönderdiğin klasörü sd karta...
  3. M

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz yokuş çıkarken problem yok, ama inerken kaygan zeminde abs den çıkmıyo araba :) en kötüsü de kasislerde, arazide sürekli direksiyona vuruyor bu lastik, ilk fırsatta değiştiriyorum. tavsiye etmem. bildiğimden şaşmamalıydım. bridgestone a...
  4. M

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz doğrudur ;D
  5. M

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Goodyear Wrangler HP All Weather için ilk söyleyebileceğim, sert zeminde sert dönüşlerde kontrolü çok kötü.
  6. M

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Bridgestone Blizzak, yanlış hatırlamıyosam 165/70/16.
  7. M

Rav4 Yedek Parça

Ynt: Rav4 Yedek Parça ne kadar fazla servisi varsa o işten o kadar kişi karnını doyuruyordur. problem çıkarmadığı için fazla servisi yok onun. ;D
  8. M

1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ?

Ynt: 1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ? RAV4'e tam arazi aracı demek yanlış olur, 10-15 cm çamurdan sonra geçmeme ihtimali var, ama konfor-sürüş keyfi ve sağlamlığı mükemmeldir. Diğer taraftan differansiyel kilitli pickup ların geçemediği yerden geçtim ben bu arabayla...
  9. M

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz rav4'te blizzak kullandım, 1 yılda 90.000 Km. yaptı, asfaltta 4 4'lük, virajda muhteşem, arazide kayalıklar harici hiç bir problem yaşamadım, kayalık kesimlere güvenmediğim için girmedim. şu anda yenisini bulamadığım için :-\ Wrangler HP...
  10. M

1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?

Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur? 25000 lik jeo haritası arayan arkadaş benimle irtibat kurabilirsin bir miktar var elimde mr_ukala@hotmail.com
  11. M

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum eee garaja ne oldu, unuttunuz :) harbiden garip bi durummuş, o ara rav4 şimdiye kadar kullandığı en keyifli araçlardan biri, hem asvalt hem de arazide,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR