mrts kullanıcısının son içeriği

1. M

LR Freelander

Ynt: LR Freelander yardımcı olmaya çalışan cevap yazan tüm arkadaşlara hemen teşekkürler etmek istedim TEŞEKKÜRLER....
  2. M

LR Freelander

Ynt: LR Freelander arkadaşlar bir konuda yardım isteyeceğim, daha öncede belirttiğim gibi 1.8 freelander 2001 model kullanıyorum. bir süredir rolantide çalışırken sürekli devir hafif düşüyor sonra toparlıyor böyle bir dalgalanma mevcut. defalarca servise götürdüm. sırasıyla, rolanti motoru ,gaz...
  3. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu servet bey memnun olduk....
  4. M

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldin tolga, bende bu foruma yeni katıldım ama sanki kendimi hep buradaymışım gibi hissediyorum. gayet güzel vakit geçireceksindir umarım....
  5. M

En İyi Adventure Tourer Hangisi?

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? aynen öyle
  6. M

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? evet endurocuya katılıyorum. arazide dediğiniz doğru fakat sürekli arazi yada çok zor şartlarda sürülmeyecekse yol ve yol dışı dengesini çok iyi oturtmuş bir tasarıma sahip. inanın üzerine oturup dengesini ve yol tutuşunu tecrübe edince kmlerce üstünden...
  7. M

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? arkadaşlar merhaba,bmw f650 gs ile dünyanın neresine gitmek isterseniz isteyin en optimum motordur. bir kaç sene kullandım girmediğim bozuk yol çamur patika kalmadı bir kez bile yolda bırakmadı. sürücüsüne bu güveni verir. dengeli selesi yol tutuşu yüksek...
  8. M

LR Freelander

Ynt: LR Freelander skarabacak evet aynen katılıyorum.
  9. M

LR Freelander

Ynt: LR Freelander haydi buyur, onur arkadaşım lr diye bir markadan bahsediyoruz. frl 1 le bir kere olsun yolculuk edin de otobanda ne hallere düşeceksiniz görün. pikniğe evet gidilir. yağmur yağıpta gevşek çamura batınca görürüm ozaman. lr frelander deyince o camel trophylerde discoların...
  10. M

LR Freelander

Ynt: LR Freelander şimdi sayın skarabacak doğrudur camel trophyde frelandler var.fakat bunlar V6 lar. tamam kullanımda önemli ama 1.8 motor bu araca çok yetersiz.nasıl böyle bir hata yaptılar bilmiyorum. hele kabin içinde kullanılan malzeme kalitesini hiç anlatmıyorum. lütfen kullandınız mı...
  11. M

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? araç land rover freelander....
  12. M

MACK

Ynt: MACK gerçekten mert arkadaşım nerden buldn bu kadar resmi..... bravo sayende gerçekten görmüş olduk..... teşekklürler....
  13. M

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? bmw gs f650 2001 model
  14. M

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu izmir kadar sıcak ve güzel hoşgeldin mesajın için teşekkürler murat öz.....
  15. M

LR Freelander

Ynt: LR Freelander teşekkürler mert kığılı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen