Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
boyum 172cm abi ama net olcmedim on koltukları iyice yatırınca bi 10 cm daha kurtarır diye dusunuyorum. yapanları gordum cunku 2-3 kişi youtubede sıgdırmıslar benden kısa degillerdi o yuzden umitliyim. bi net olculeri olceyim haber ederim yine
Merhaba dostlar yine ben :D bu sefer 6 yıl sonra geldim. 18 yasında yazmıstım bu siteye ilk olarak suan 34 yasıma giricem neredeyse. Kızım 6 yasına geldi. 2018-2019da yazdıgımda karavan hayalimi emeklilige ertelemiştim ama tekrar gun yuzune geldi.
Gerek tatillerin otellerin asırı pahalı olması...
Merhaba dostlar yine ben :D bu sefer 5 yıl sonra geldim. 18 yasında yazmıstım bu siteye ilk olarak suan 34 yasıma giricem neredeyse. Kızım 6 yasına geldi. 2019da yazdıgımda karavan hayalimi emeklilige ertelemiştim ama tekrar gun yuzune geldi.
Gerek tatillerin otellerin asırı pahalı olması...
Merhaba dostlar yine ben :D bu sefer 4 yıl sonra geldim bu sefer ara baya acıldı
18 yasında yazmıstım bu siteye. suan 28 yasındayım evliyim ve 1 tane kızım var :)
Suan hayatımızı onun uzerine kurdugumuz için hem bisikletle cekilebilen karavandan hemde dogada motokaravanla gezme hayallerimizi...
Merhaba yine ben :D
ilk 18 yaşında yazmıstım o zamanlar içinde tek yasıyacagım bişey arıyordum
sonra 23 yaşında yazdım ve bı tık daha buyuttum hayallerimi :)
şuan 26 yasındayım ve evliyim :D
artık kucuk ailemle birlikte gezebilecegimiz kucuk işlevsel bi karavan arıyorum :)
pi2010 modelinden...
Merhaba yine ben :D
ilk 18 yaşında yazmıstım sonra 23 yaşında yazdım ve şuan 26 yasındayım ve evliyim :D
artık kucuk ailemle birlikte gezebilecegimiz kucuk işlevsel bi karavan arıyorum :)
pi2010 modelinden içerisinde duş u yok diye vazgeçtim
içinde duşu ve tuvaleti olan 2+1(çocuk) kişilik...
Merhaba tekrardan :) 3 yıl olmuş yine. :D
3 yılda bi gelip yazıyorum gibi oluyor ama şuan öğrenciliklerim bitti ve hata evlendim bile. Yaşımda 25 oldu..
Bisikletle çekilebilecek karavan tasarımı hayallerimi şimdilik askıya aldım onun yerine
4 tekerli Motor, Araba gibi Motor gibi şeylerle...
Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak Ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum
Hoşgördüm "fsirin" abi, valla doğru diyon artık geriden gelip karavanı alıp mutlu yuvam ile karavansız günlerin açığını kapatırım abi :D
Merhaba "Turgay58" abi :D Artık 1-2 Üniversite bitirince insan maddi olanaklarını...
Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak Ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum
Merhaba Gezenbilir Ailem :)
Nasılsınız görüşmeyeli.. Vay bee buraya en son tam 2 yıl önce yazmışım :D Burayı fazlasıyla aksatmışım :(
Buraya Karavan hayali ve heyecanıyla yazdığım ilk gün 2008 yılıydı ve 18 yaşındaydım. Şuan...
Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan
DemirAtliAdam aracılığı ile Gürkan Genç'e ithafen,
Seninle Gurur duyuyor ve İdölüm olarak görüyorum zaten abi. =)) Benim anlatmak istediğimde bu, herkesin yapabileceği fakat cesaret ve adım atma kısmında vazgeçtiği büyük işleri kararlılık ve spor sevgisiyle...
GürkanGenç bisikletiyle japonya ya gitti ama arkasında 2 tane büyük sponsor vardı =))
bir özel Üniversite (atılım üniv.) ve bir Bakanlık (dış işleri b.lığı) aranızdan kime Sponsor olsa, japonya ya gidecek özgür ruh ve heyecan var bence herkesde..
Bisikletle...
TearDrop ve Caretta Çekme Karavanlarının bana uygun olmadığını anladığım gibi, WosWos un ve Biss126 'nın da Çekme Karavan konusunda çekim ve kalkışında ki etkisizliği ve hayal kırıklığı yaratabileceği düşüncesi beni bunlardan da uzaklaştırdı..
- tornado57...
- tornado57
japonya en uç bi hayal abi.. ondan ünce Türkiye yi baştan aşağı kıyı şeridinden gezmek istiyorum..
madem biss126 fazla iş görmez, fazla sağlıklı değil bi woswos nasıl olur ? :D
woswos ve bis tarzında şirin ve kibar pi2010 un ufaklıgına uyum...