Muhammed80 kullanıcısının son içeriği

1. M

Karavanla Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Slovenya, İtalya, İsviçre, Fransa, Lihtenştayn, Avusturya, Çekya, Polonya, Slovakya, Romanya

Rotamizda begendigimiz ve gezmeyi tavsiye edecegimiz yerler. NOT: YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR. KISISEL KANAATLERDIR :) BUTUN CUMLELERIN BASINA “BANA GORE” IFADESINI YAZMAMAK ICIN BU NOTU YAZIYORUM. Macaristan Sehir olarak Budapeste. Abartmayalim ama kirliligini gormezden gelip biraz tarihini...
  2. M

Karavanla Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Slovenya, İtalya, İsviçre, Fransa, Lihtenştayn, Avusturya, Çekya, Polonya, Slovakya, Romanya

Kaldigimiz yerleri yazdim. Ama İsviçre ile ilgili sunu soylemek isterim. Simdi tekrar gidecek olsam İsviçre’deki konaklama yerlerine verilecek para konusunda daha rahat davranirdim. Gercekten cogu kamp alani guzel yerlerde. Bir de ucretsiz yer aramak bir strese neden oluyor. Bu da keyif...
  3. M

Konakladığımız Yerler Sofya 42.7095, 23.3201 Budapeşte 47.5057, 19.0733 Maribor 46.5631, 15.6582 Lübyana 46.0272, 14.4998 Venedik 45.4616, 12.1858 Vaduz 47.1386, 9.5105 Sempachersee 47.1107, 8.1941 (Bu noktadan emin olamadim) Interlaken 46.6895, 7.8930 Mulhouse 47.7637, 7.3379 Selestat...
  4. M

Ozellikle Almanya’da iken aracla ilgili yasadigim sorunlar sirasinda verdiginiz tavsiyeler icin tesekkur ederim. Aku takviye cihazini hala kullaniyorum. Akuyu Ankara’ya gidince degistirecegim insallah.
  5. M

Not: Turkiye’ye giris yaptim. Hemen Ankara’ya gecmeyecegim. Ama dogrudan Ankaraya’ya gecmis gibi yol vs. hesaplarini yaparak bilgileri duzenledim. 60 Günlük Seyahatin Özeti 60 gün, yaklaşık 10.300 km yol, 14 ülkede 57 şehir veya köy. Gezdigimiz Yerler *1- Bulgaristan, (Filibe...
  6. M

Sanirim artik yolda paylasim yapacak bir yer kalmadi. Ankara’ya donuste tatille ilgili detaylari paylasacagim.
  7. M

21 Agustos 2025 Budapeste’den Novisad’a geldim. Sinir gecisi kolay oldu. Kisa bir Novisad turu yaptim. 90’larin Anadolu sehirlerini andiriyor.
  8. M

20 Agustos 2025 Budapeşte Aziz Stefan Günü Anma ve Kutlamalari Donus yolunda boyle bir seye denk gelmek cok guzeldi. Cok eglenceliydi. Aksam ustu Aziz Stefan Bazilikasinda bir ayin vardi. Meydan doluydu. Ilahiler dualar… Ayinin sonunda once din adamlari, sonra devlet adamlari ve kutsal...
  9. M

19 Agustos 2025 Bratislava Kritzendorf’taki kamp alanindan ayrildim. Bratislava’ya gidiyorum. Ayrilirken karavan kampinda karavan parketmenin yasak oldugu yere parketmis oldugumu farkettim. Insallah ceza yememisimdir. Slovakya’da Bratislava icin vignette almak istemiyorum. Bu nedenle...
  10. M

Gezimiz sirasinda biz de cok yagmura yakalandik ama Turkiye’den konustugumuz herkes Cehennem sicaklarindan bahsedince yagmur pek bir guzel gelmisti bize.
  11. M

Yarin gezebilirsem Bratislava’yi gezip Polonya’yi ve daha once gezmis oldugum Romanya’yi rotadan cikararak (yerine Belcika ve Hollanda’yi eklemis olarak) hizli donuse gecmek istiyorum. Donunce veya donus yolunda elimdeki verileri toparlayarak ozetler halinde bilgiler vermek istiyorum. Saygilarimla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR