Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rotamizda begendigimiz ve gezmeyi tavsiye edecegimiz yerler.
NOT: YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR. KISISEL KANAATLERDIR :) BUTUN CUMLELERIN BASINA “BANA GORE” IFADESINI YAZMAMAK ICIN BU NOTU YAZIYORUM.
Macaristan
Sehir olarak Budapeste. Abartmayalim ama kirliligini gormezden gelip biraz tarihini...
Kaldigimiz yerleri yazdim. Ama İsviçre ile ilgili sunu soylemek isterim. Simdi tekrar gidecek olsam İsviçre’deki konaklama yerlerine verilecek para konusunda daha rahat davranirdim. Gercekten cogu kamp alani guzel yerlerde. Bir de ucretsiz yer aramak bir strese neden oluyor. Bu da keyif...
Ozellikle Almanya’da iken aracla ilgili yasadigim sorunlar sirasinda verdiginiz tavsiyeler icin tesekkur ederim. Aku takviye cihazini hala kullaniyorum. Akuyu Ankara’ya gidince degistirecegim insallah.
Not: Turkiye’ye giris yaptim. Hemen Ankara’ya gecmeyecegim. Ama dogrudan Ankaraya’ya gecmis gibi yol vs. hesaplarini yaparak bilgileri duzenledim.
60 Günlük Seyahatin Özeti
60 gün, yaklaşık 10.300 km yol, 14 ülkede 57 şehir veya köy.
Gezdigimiz Yerler
*1- Bulgaristan, (Filibe...
20 Agustos 2025
Budapeşte Aziz Stefan Günü Anma ve Kutlamalari
Donus yolunda boyle bir seye denk gelmek cok guzeldi. Cok eglenceliydi. Aksam ustu Aziz Stefan Bazilikasinda bir ayin vardi. Meydan doluydu. Ilahiler dualar… Ayinin sonunda once din adamlari, sonra devlet adamlari ve kutsal...
19 Agustos 2025
Bratislava
Kritzendorf’taki kamp alanindan ayrildim. Bratislava’ya gidiyorum. Ayrilirken karavan kampinda karavan parketmenin yasak oldugu yere parketmis oldugumu farkettim. Insallah ceza yememisimdir.
Slovakya’da Bratislava icin vignette almak istemiyorum. Bu nedenle...
Gezimiz sirasinda biz de cok yagmura yakalandik ama Turkiye’den konustugumuz herkes Cehennem sicaklarindan bahsedince yagmur pek bir guzel gelmisti bize.
Yarin gezebilirsem Bratislava’yi gezip Polonya’yi ve daha once gezmis oldugum Romanya’yi rotadan cikararak (yerine Belcika ve Hollanda’yi eklemis olarak) hizli donuse gecmek istiyorum. Donunce veya donus yolunda elimdeki verileri toparlayarak ozetler halinde bilgiler vermek istiyorum.
Saygilarimla.