murat atak kullanıcısının son içeriği

1. murat atak

Defender Ambulans Ve Nissan Bd30

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Reha Bey, Allah rızası için bu benzinliden dizele motor değişimini nasıl yaptırdınız?.Bu işin yasal prosedürünü nasıl aştınız? bilgi verirseniz çok memnun olurum.selamlar
  2. murat atak

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Elime ulaştı.Teşekkür ederim ilginize
  3. murat atak

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Bende 2.5 benzinli motorun cd'sini rica edebilirmiyim. (murat.atak66@hotmail.com)
  4. murat atak

Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması Gökhan ustam yazın bu projeyi hayata geçirelim o zaman.Ben o zamana kadar buralarda bu işi yaptırabileceğim bir usta var;onu ikna etmeye çalışayım bakalım
  5. murat atak

ivedik hurdacılarında çok sayıda land parçalanmış

Ynt: ivedik hurdacılarında çok sayıda land parçalanmış Bir zamanlar ben de gidip gezmiştim ivedik hurdalığını.Fotografta gösterilen yerlerden bir kaç sinyal lambası alayım dedim.Rengi solmuş plastiği çürümüş lambaya 50 tl para istediler.Arka kurt ağzı çeki kancasına da 150 tl.Üstelik...
  6. murat atak

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması gerekli parçalar nelerdir?0.6 bardan yukarı bir basınç alabilir miyiz? intercool takmak ta gerekir mi? turbo yağlaması için ne yapmalıyım? pistonlarda ne gibi modifikasyon yapmalıyım?
  7. murat atak

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması Uygulamayı detaylı olarak anlatabilirmisiniz? lütfen
  8. murat atak

Defender benzinli sahipleri buraya!...

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... Dün saat:16 civarı beni bir arkadaşım aradı;(Bu arkadaşım sabah brodway arabası ile balığa gitmişti.) Arabası arazide çamura saplanmış,benden traktör bulmamı ve bulundukları yere getirmemi istedi. Benim yiğidim,aslanım,dağların ve çamurlu yolların...
  9. murat atak

Defender benzinli sahipleri buraya!...

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... Bildiğiniz gibi şimdiki benzinli arabalar da dizellerdeki gibi turbolu üretiliyor.Turbonun yakıt ve çekiş üzerine çok büyük etkisi var.Bizde de bunlar vahim sorunlar.Hepimizde dizele geçiş veya motor performansını arttırıcı aksesuarlar bulma çabası...
  10. murat atak

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması Gökhan ustam senden ricam;benim gibi lantında benzinli motor olan kişilere detaylıca benzinli bir motora da turbunun nasıl uygulanacağını anlatmanız.Bilgi ve tecrübelerinizin bizim için yol gösterici olacaktır.Sizin yönlendirmelerinizle buradaki...
  11. murat atak

Ambulans defender proje

Ynt: Ambulans defender proje Bizimde bildiklerimiz yaşadıklarımızdan tabii.İşin yasal boyutunu elbetteki makine mühendislerinden öğrenmek daha doğru. Önceden araçlarında değişiklik yapanlar bu değişikliklerden dolayı aracın türünü değiştirmiyorlardı.Sadece proje ile değişikliği ruhsata...
  12. murat atak

Ambulans defender proje

Ynt: Ambulans defender proje Bu iktidar döneminde böyle bir yasa çıkarmışlardı.Araç fabrikasyon şeklinden başka şekle sokulamaz diye.Ticari araç ile binek araçların ötv oranları farklıdır.Bu yüzden millet kamyonet kasa panelvan alıp arka tarafa koltuk attırıp kullanıyorlardı.Bu sayede aynı tip...
  13. murat atak

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
  14. murat atak

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel Bey,bende azbuçuk bu işlere yatkın olduğum içindir,projenize müdahil olmak isterim.Tabi müsade ederseniz.Ben avcıyım,ava giderken malzeme ve köpekler için buna benzer bir proje üzerine kafa yoruyordum.Fakar sonradan Land...
  15. murat atak

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel Bey,valla çok beceriklisiniz.Projelendirmeden,bunu program üzerine aktarmaya,ölçülerine riayet ederek parçaları üretene ve montajını yapana kadar bir mühendis ve iyi bir usta kadar hemde yetersiz ekipmanlarla ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri