Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güzel anlatmışsınız elinize sağlık.bende de aynı araçtan var tabi ki aynı sorunlar.merak ettiğim bd 30 motoru takalı üç ay gibi süre geçmiş yeni motordan memnunmusunuz bilgi verirseniz sevinirim iyi günler.
Ynt: Pajero Pinin Gaz Kelebek Problemi
kenan bey konunun üzerinden baya zaman geçmiş muhtemelen arızayı yaptırmışsınızdır.ama başkalarınıda bilgilendirmek için..gaz kelebeğindeki devir bozukluğu içindeki mıknatısın kırılmasından kaynaklanıyo sanırım eğer ikiye kırılmışsa usta tekrar yapıştırıp...
Ynt: Kampana Fren Sorunu
teşekkürler tümer ağbi hoşbulduk.konuyla alakası yok ama aracın resimlerini gördüm çok yakışıklı olmuş..iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah.
Ynt: Kampana Fren Sorunu
merhaba tümer abi.aynı sorun bende de vardı fatih beyin dediği gibi arka diff in üzerinde şaseye bağlantılı,ağırlığı dengeleyici bi parça var(regülötör).sağ lastiğin üstüne denk geldiği için sürekli yağmur ve çamurun içinde kalıyor zamanlada iş yapamaz duruma geliyor...
merhaba arkadaşlar ve abiler.GMC 4.3 sierra dizel tek kabin kamyonet almak istiyorum bitane buldum ve haftaiçi görmeye gidicem kısmetse.biraz araştırma yaptım ancak yakıt sarfiyatı hakkında çok net bilgilere ulaşamadım.azda olsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.saygılar
Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan)
fotolar bazı gerçekleride ortaya koyuyo..bisiklet parkındaki bisikletler sanki türkiye toplamından fazla gibi :( :( bisiklete binmeye utanıyoz galiba.. ???
üzülmeyin biz tembel insanlarız ya kamp yerine kadar arabayla gideriz yada arabanın gidebildiği yerde kamp yaparız... ;D ;D ;D bu arada biranönce düzelirsiniz umarım...
kuzensin diye demiyorum çok güzel olmuş...yalnız niye bu resimleri ben görmedim..en kısa zamanda bi galeride ben açıcam burda hesaplaşıcaz senle..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
hoşbulduk yüksel bey hoşbulduk mustafa bey.bu haftasonu gezenbilir üyeleriyle tanışmayı çok isterdim ama malesef olmuyo :( en kısa zamanda diyelim..
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Meraba murat girgin izmit,liyim 87 hilux kullanıyorum doğa tutkunları için cennet gibi bir site hazırlamışsınız emeği geçenlere teşekkürler.