Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,aracımın orjinal soft top tentesi satılıktır.
Hiç bir yırtığı söküğü yoktur.
2002 model tj aracındır
İhtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim.
05537131953 Murat Şimdim
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
Vavvvv herkes süper valla;
Abilerim ben benim sarı cj7yi sattım.Düzeceye gitti ve Gezenbilir offroad oyunlarında derece aldı.Bendeyken çamura bile sokmamış hiç keyfini çıkaramamıştım.Ondan gelen para ile eşime bir araç aldık.şimdi bir bütçem var 15000 lira gibi...
Ynt: Gelmiş Geçmiş En Büyük Efsane Citroen 2CV
Üniversitede bu araçlardan bir tane arkadaşımda vardı ,sattıklarında ailece ağladılar;adamdan gidip geri aldılar.Bu araçlar bir bağımlılık yapıyor galiba.
Ynt: Merhaba Arkadaslar Artık Bu Sitede Bende Varım
Darılmayın ama bence aracı mahvetmişsin gerçekten de şurdan burdan toplandığı belli;kare farlar ama wrangler değil,jantlar,lastikler inanılmaz iyiki siteye geldin
Ynt: ZJ'm Su Alıyor.
Merhaba;ön cam ızgarasının tahliye borusu aracınızın içerisinden geçiyor.Bir tamir sırasında sökülmüş ya da hiç takılmamış olabilir.Eğer emin olmak isterseniz yağmur yağmıyorken ızgaranın oraya su tutun nasıl girdiğini göreceksiniz.Kalorifer arkasında çıkışının akü altında...
Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim
Yakup süer bir raliciydi şimdi süper bir offroadçu olacak iyiki aracımı ona vermişim;millet dikkat edin bu cj7 adamın anahtarını alır gibi gözüküyor
Ynt: Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım
Sağol Hasancım hemde Tanker çekeninden var galiba :) O güzel kızlarınıza sahip çıkın çok güzel onlar.Kimbilir belki bir hurda bulursam yeni bir proje başlatabiliriz;bakın bakalım.....
Ynt: Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım
Valla sizinle özellikle bir şey paylaşmak isterim.Eşim istediği için benim sarı kızı Yakup kardeşime verdim.Benim kadar güzel bakacağına ; arazide hakkını vereceğine eminim çok sıkı direksiyonu varmış.Ama konum şu bu araçlara dert sıkıntı problem demeyin.Çünkü...