mus72 kullanıcısının son içeriği

1. mus72

Fotoğraflar Gözükmüyor

Evet fotolar gorunmuyor GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. mus72

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil) bu arada resimlerin devamını bekleriz tabii..
  3. mus72

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil) Keyifli geziler dilerim. Allah kaza bela vermesin ...
  4. mus72

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen) Ümit bey karavanınız güzel olmuş keyifli seyahatler diliyorum...
  5. mus72

Ahşap ile İlgili Teknikler

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Sayın Erkan Okumuş, usta yakıştırmanız için teşekkürler. Bizimkisi ustalık falan değil aslında. deneme yanılma ile oluyor bazı şeyler. Elim yatkın biraz bu tür şeylere. biraz da ölçüm yapınca çıkıyor bişeyler . Fakat forumda eline su dökemeyeceğimiz arkadaşlar...
  6. mus72

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Levent bey, sizin gibi ustalardan övgü alabilmek bizim için onur verici bir şey. çok teşekkür ederim...
  7. mus72

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Saolasın Yusuf kardeşim. Fakat bu işlere başlama kararı vermede asıl senin bizlere vermiş olduğun cesarat etkili oldu. Bu arada özellikle ütüleme ve montaj sırasında bizim hanımın katkılarını da söylemem gerekiyor... :)
  8. mus72

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Sayın peşehodka , haklı olabilirsiniz gerçekten çok dayanıklı bir malzeme değil suntalam. biz de tecrübe etmiş olacağız. benim asıl amacım Yaybek (Yusuf) kardeşim gibi kendi karavanımı yapmaya başlamadan önce biraz pratik kazanmak. beğenmenize sevindim...
  9. mus72

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Malzeme olarak 18mm suntalam kullandım. başlık 94.6x30 başlık süsü 94.6x12 yatak yanları 191x12 direkler 10x170 korkuluk ve merdiven direği 150x12 (merdiven direğini sonradan kısaltmak zorunda kaldım) basamaklar 55x12 alt kat...
  10. mus72

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Levent bey ellerinize sağlık. Bilgilerinizden her zaman istifade ediyoruz. Naçizane bir ranza projem vardı. Mesaiden arta kalan zamanlarda bir haftada ancak bitirebildim. Masa çalışmanızı görünce burda yayınlayabileceğim aklıma geldi. Lakin iş işten geçti ...
  11. mus72

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Fikirlerini paylaşıp yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
  12. mus72

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Yusuf frezemin hız ayarı yok fakat düzgün bir kesme için makinenin yüksek hızda çalışması daha iyi olur gibi geliyor bana . tabii hiç tecrübe etmedim. bu uçtan bir tane alıp deneyeceğim. yardımın için teşekkürler...
  13. mus72

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler bu parça freze ucuna takılırsa menteşe yuvası açmada kullanabilir miyiz acaba ?
  14. mus72

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler http://www.3dmobilya.com inceledim biraz faydalı bilgiler var.
  15. mus72

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler teşekkürler Yusuf kardeşim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri