mustafa ataş kullanıcısının son içeriği

1. M

Vitara İçin En Uygun Motor Yağı

Ynt: Vitara İçin En Uygun Motor Yağı merhaba gezenbilir dostları suzuki vitara v6 aracım 4x4 konumuna aldıgımda önceleri tıkırt tıkırt diye ses geliyordu sonra arazi vitesine geçerken vuruntulu geçmeye başladı sorunlar nedir acaba bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
  2. M

4x4 lastik

merhaba arkadaşlar suzuki vitara 2.0 v6 aracım icin 30.5x10.5x15 inc 4x4 yoldışı lastik arıyorum
  3. M

Satılık - Karavan Yapımına Uygun Mercedes

Ynt: Satılık - Karavan Yapımına Uygun Mercedes hüsenyin bey araç hakkında bilgi lütfen model yakıt fiyat bunlar önemli
  4. M

hangisi

Ynt: hangisi vitara v6 yı tek geçerim yalnız bir sakıncasıvar bagımlılık yapıyor
  5. M

vitara v6

Ynt: vitara v6 mustafa ATAŞ ADANA suzuki vitara v6 96 model 01 ez 081
  6. M

Satılık !!! 31-10,5-15

Ynt: Satılık !!! 31-10,5-15 arkadaşım lastiklerin resmini koyabilirmisin
  7. M

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları arkadaşlar benim 1996 model suzuki vitara m var her şeyi orjinal bu araca 225 70 15 4x4 jan lastik takacağım herhangi bir zararı olurmu bilgi verşriseniz sevinirim teşekürler
  8. M

Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.? mustafa ataş adana 01 ez 081 suzuki vitara v6 1996 model
  9. M

Suzuki Vitara İçin Tavsiyeleriniz

Ynt: Suzuki Vitara İçin Tavsiyeleriniz selamlar arkadaşlar veteriner arkadaş nekadar kızmış bana neredeyse vitara nın bütün klavuz kitapcığını yazmış sagol kardeş okitapcık bendede var 1.6 vitaranıza bişe demedik güle güle kullanın bak arazide 2.0 vitaralar agırkalır hantal diyen birarkadaş var...
  10. M

Ynt: Suzuki Vitara İçin Tavsiyeleriniz veteriner kardeşim elbette kıyaslayacaksın kargaya yavrusu şahin görünürmüş herkesin malı kendine kıymetli 160 170 km hızı mantıklı bulmuyorsunuz yani aslında olaya mantık çerçevesin bakarsak bende tasvip etmem anlatmaya çalıştığım tamda o otobanda o...
  11. M

Ynt: Suzuki Vitara İçin Tavsiyeleriniz merhaba ben mustafa ataş bende 1996 model 2.0 v6 suzuki vitara var forumdaki yazıları takip ederiken arkadaşın biri 160 170 yapıyorum diyor bazı arkadaşlar inanmıyorlar buaraçla otobanda 150 yigeçin bakın arabanın tadı o zaman bambaşka oluyor bazı...
  12. M

Suzuki Vitara 1600-2000 Motor Karşılaştırması

Ynt: Suzuki Vitara 1600-2000 Motor Karşılaştırması merhaba arkadaşlar buforma yenikatılan biriyim benimde 1996 modol 2.0 v6 motor suzuki vitaram var 1.6 motor bidefa 2.0 ile kıyaslamak bence yanlışolur ancak banafikrimi sorarsanız 2.0 motor herkoşulda dahaavantajlıdır buaraçların kasa agırlıgı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri