Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vitara İçin En Uygun Motor Yağı
merhaba gezenbilir dostları suzuki vitara v6 aracım 4x4 konumuna aldıgımda önceleri tıkırt tıkırt diye ses geliyordu sonra arazi vitesine geçerken vuruntulu geçmeye başladı sorunlar nedir acaba bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları
arkadaşlar benim 1996 model suzuki vitara m var her şeyi orjinal bu araca 225 70 15 4x4 jan lastik takacağım herhangi bir zararı olurmu bilgi verşriseniz sevinirim teşekürler
Ynt: Suzuki Vitara İçin Tavsiyeleriniz
selamlar arkadaşlar veteriner arkadaş nekadar kızmış bana neredeyse vitara nın bütün klavuz kitapcığını yazmış sagol kardeş okitapcık bendede var 1.6 vitaranıza bişe demedik güle güle kullanın bak arazide 2.0 vitaralar agırkalır hantal diyen birarkadaş var...
Ynt: Suzuki Vitara İçin Tavsiyeleriniz
merhaba ben mustafa ataş bende 1996 model 2.0 v6 suzuki vitara var forumdaki yazıları takip ederiken arkadaşın biri 160 170 yapıyorum diyor bazı arkadaşlar inanmıyorlar buaraçla otobanda 150 yigeçin bakın arabanın tadı o zaman bambaşka oluyor bazı...